Blizzard har hållit releasedatumet tätt mot kroppen – premiären nära.

När #Hearthstone-expansionen #The Grand Tournament avtäcktes i juli var det med löften om 132 nya spelkort och lite annat smått och gott. Man lovade release i augusti, ett löfte som nu fått konkret form.

Den 24 augusti rullar Blizzard ut den nya kortleken. Förbered dig genom att läsa igenom FZ:s Hearthstone-nestor Mattias Frosts nyhetsgenomgångar i länkarna en bit ner i denna nyhet.

Själv förlorade jag mina två första med Medivh...fick bara småkort som jag var tvungen att matcha med Fireballs för att inte bli överkörd direkt i early game, sen började hon rolla in sina tyngre kort...jämt spel efter några game, men random är stor och... 20/08 Trodde det var vad som släpptes igår, men det var ju bara Brawlen. Coolt ändå, roligt att få spela med korten innan release :) 20/08 Spelade med Mediv typ 5 matcher i rad och vann alla mot Alleria. Sen fick jag spela henne två matcher i rad. Fick tokstryk första matchen. Sen andra matchen vann jag på sista rundan typ. Var väldigt jämnt Tycker Mediv får en betydlig bättre uppsättning... 20/08 Är det någon som har vunnit med Alleria i veckans Tavern Brawl? Har spelat runt 25 matcher nu, vunnit alla med Mediv och förlorat alla med Alleria. 20/08 Jahaaa, då förstår jag varför jag inte hittat det. Tack! 20/08 Finns väl inne i hearthstone? där man köper packs? 20/08 Var kan man köpa detta förköp? Försöker leta på battle.net men hittar inget. 20/08 24:e har man vetata ett tag då man kunde ställa om datum i windows och expansionen låstes upp. 20/08 Dominerat? På Rank 20 kanske pga se mitt tidigare inlägg. I 5 - legend har jag bara sett midrange och hybrid. Samt hunter varit en liten liten del av alla warrior, druid, zoo och handlock. 20/08 "Nu vet du väl" att face-hunter dominerar metat och länge har skrikit efter ett svar? Bara för att svar finns betyder det inte att en lek blir värdelös, det blir istället mer balanserat och ger större variation. 20/08
Skicka en rättelse