Än håller #Dice släppdatumet för #Battlefield 4-tillägget Night Operations bakom stängda dörrar. Att de nattliga militära operationerna rycker fram någon gång i september är allt vi vet än så länge, så just nu får vi istället fresta ögonen med en ny trailer.

Two Scotsmen står bakom filmklippet som är av den cinematiska sorten och visar upp material från kartan Zavod: Gravyard Shift, som är en nattversion av kartan Zavod 311. Förutom rent estetiska förändringar ska de nattliga bravaderna ändra förutsättningarna för själva striderna med betoning på mörkerseendeutrustning och andra prylar som kan vara bra att ha när sikten är försämrad.

Roligt med nattläge men man blir ju lite besviken på att det bara är till Zavod när det finns färdiga nattkartor till såväl Pear Market och Golmud. 21/08 Ja det vore ju lite roligt om det inte var gratis med tanke på att det var par moddare som "kom på idén" redan i Battlefield 3 och visade upp på youtube. Hade sett riktigt dåligt ut om DICE bara bestämde sig för att göra det till ett 200:- DLC. Kul att... 20/08 Inga hjälmmonterade nattkikare? 20/08 Jag håller med fullt ut, har lagt många fler timmar på BF4 än BF3, jag är riktigt nöjd med spelet faktiskt. Måste inflika lite till dom som snattrar om Battlefield2, jag älskade BF2, installerade det häromdagen och tänkte lira lite efter att inte spelat... 20/08 Battlefield 4 är enligt mig och mina vänner det bästa Battlefield spelet hittills! Det har allt BF3 saknade. Sure saknar fortfarande en hel del, men ur ett teknologiskt sätt och funfactor så är BF4 redigt kul! Highly recommend it! 20/08 hoppas att dom gör något åt detta https://www.youtube.com/watch?v=r96V_OrsaW8 och alla andra buggar som finns i spelet 20/08 Hoppas dom kan fixa dom kvarvarande buggar först bara. Mitt spel fryser och krashar och en snabb googling så har många andra detta problem fortfarande 20/08 Ser skoj ut! Fast FLIR användningen lär ju öka lavinartat :) 20/08 Det glädjer mig! Jag gick aldrig in och kollade videon på youtube så läste inte beskrivningen där. :) 20/08 DICE lyssna när ni inte vet hur eller varför BF2 var kul och BC2/BF3/BF4 sugit kanske ni ska höra av er.....och ge oss spelare det roliga tillbaka det riktiga battlefield. 20/08
Skicka en rättelse