Hur mycket det kostar får vi veta nästa vecka.

*Uppdatering: Konami har officiellt dementerat uppgifterna nedan – ingen betalvägg hindrar dig från att spela PvP-läget i Metal Gear Solid V.

Ursprunglig nyhet: Ett gäng spelmedier har i dag publicerat de första recensionerna av #Metal Gear Solid V, och spelet hyllas unisont. Samtidigt rapporterar Gamespot att PvP-läget Forward Operating Base kommer vara låst bakom en betalvägg, att mikrotransaktioner krävs för att spela.

De spelmedier som recenserat MGS V i dag har alla varit på ett recensionsevent arrangerat av #Konami, och där upptäckte Gamespot att spelläget kräver att man köper "open water" för ingame-valutan MB Coins, och den köps i sin tur för riktiga pengar. Forward Operating Base går ut på att attackera och försvara baser spelarna bygger till havs av resurser insamlade under spelandet.

Hur mycket MB-valutan kostar är oklart i nuläget, och när en Konami-representant får frågan svarar han att vi kommer få mer information nästa vecka. Så här säger Konamis pr-representant:

... unfortunately we don’t have any official details to share at the moment regarding the microtransaction model for F.O.B.. I should have more information for you next week though as those details are still be solidified.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain släpps den 1 september till Windows, PS4, PS3 Xbox One och Xbox 360. Den stora online-komponenten #Metal Gear Online släpps lite senare: oktober till konsolerna och januari till pc.

Gillar det fortfarande inte. "För att skynda på" Varför finns ens alternativet att påskynda? Ge oss alla isf full tillgång från början istället för att göra spelläget med detta i åtanke. Det börjar klarna mer och mer om varför Kojima fick gå. Antagligen... 25/08 Konami har dementerat uppgiften - det blir ingen betalvägg (http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150825/nej-metal-gear-solid-vs-pvp-goms-inte-av-betalvagg). 25/08 Lol. Konami, så gjorde ni genast valet att skita i spelet en aningen bättre. Tack <3 25/08 Dra åt helvete, Konami! Ni är giriga jävla clowner! 25/08 Vilket fortfarande inte är acceptabelt i en fullpris titel. 25/08 Okej tänkte bara att jag köpte det för ca 2 veck sen. Finns det inga sidor man kan lita på som har det billigare kanske? 25/08 Wow vet att spelet drog iväg i kostnader men snälla Konami, ni behöver inte stoppa in microtransaktioner! Spelet kommer sälja som smör och ni kommer få era jevla pengar endå! 25/08 Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ingår utan extra kostnad. 25/08 Har en fråga, Kan man köpa spelet på ett annat ställe ? För jag har zero redan. Vill inte betala för nått jag redan har, Finns det nån sida man kan köpa det till steam? 25/08 ja inte köper jag phantom pain för mp läge, synd dock om det skulle vara något sådant idiotiskt som att du kan inte lira utan att betala extra för det, förhoppningsvis om det är så, så hoppas jag alla bojkottar MP delen, och enbart lirar SP och kastar... 24/08
Skicka en rättelse