Lägg dig på FZ:s terapisoffa och lätta ditt samvete.

#Candy Crush. #Singstar Take That. #Fallout: Brotherhood of Steel.Kim Kardashian: Hollywood. #Alone in the Dark. #Assassin's Creed: Unity.

Världen är full av spel det inte riktigt är okej att gilla. Det kan vara dåliga spel, eller bra spel fast i en pinsam genre, eller spel som inte lever upp till sina föregångare. Guilty pleasures, om du så vill. Undertecknad har haft det halvdana free2play-bilspelet Hill #Climb Racing i mobilen i ett par år, och med det erkännadet avklarat är det nu din tur.

Vilka är dina guilty pleasure-spel? Och varför skäms du lite för att du spelar det? Bikta dig i kommentarerna!

Det brukar jag spela med min dotter på PS3:an. Riktigt gött med den där känslan av lite svårare bossar där man ska lära sig deras mönster typ, för att besegra de. 30/08 VARFÖR skulle jag klicka på din fördömda länk?!?!?! VARFÖÖÖÖÖR?!?!?! 30/08 Det där mobilspelet där man byggde en skyskrapa och körde hiss. kan det ha hetat minitower? Samma studio som gjort Pocket Frogs i alla fall. Körde det sjukt mycket ett tag och så är det ett sånt där mobilspel som handlar om att vänta. Och köra hiss upp... 30/08 Sims 4 och Minecraft blir det då och då. Nu på senaste tiden har det blivit mycket Fallout Shelter. 30/08 för 2 år sen när skolan där jag jobbar delade ut ipads till eleverna kom en grabb i sjuan tillbaka på måndagen med skadad handled. Han hade suttit och spelat cookieclicker hela helgen och kunde knappt lyfta en penna. Just say no to drugs... and cookies. 30/08 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f2/Dead_or_Alive_Xtreme_2_Xbox_Game_Cover.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/91rK%2BecRaeL._SX425_.jpg Båda är otroligt fåniga och bara något jag spelar i ett rum själv. Men jag älskar dem! Kan inte vän... 30/08 spelar bara sånt jag själv gillar, så varför i hela friden skulle jag skämmas över det då? Lirar f.n. bara Witcher 3, Shadowrun: Hong Kong, Satellite Reign och skäms inte ett skvatt. 30/08 Haha lol. Men om du njuter av det så är det absolut inget att skämmas över. Men visst självkänslan spelar in, har du jäkligt låg självkänsla så kan jag ändå förstå dom. Hm, formulera sig efter några g&t, aja hoppas poängen gick fram xD. 29/08 Samma här. Skulle så fall vara kanske Tinder, vilket är ett spel i sig att swipa höger eller vänster. 29/08 Försöker komma på något, men ju mer jag funderar, varför skulle jag skämmas över något jag gillar? 29/08
Skicka en rättelse