Nya Doom känns som "Bruce Lee med shotgun på skateboard", om man ska tro #ID Software själva. Det håller sig dessutom till seriens tradition av slaskigt våld, som av allt att döma tycks dras upp till ännu mer svindlande nivåer.

"Glory kills" är brutala avrättningar som doftar #Mortal Kombat-blod och bland annat låter oss rycka ut hjärtat på fiender för att sedan trycka ner det i halsen på dem. Eller varför inte bryta av benet och använda det för att mosa nyllet? Se avrättningarna med tillhörande utvecklarsnack i klippet nedanför.

Gimmicks som kommer att vissna jävligt fort om de inte har ett solitt spel bakom sig. 31/08 Talar absolut bara för mig själv. Det är ju du som verkar gråta och bli helt emotionell. Börjar snacka om att jorden ska gå under och grejer... Ja, jag förväntar mig mer. Trist om det blir en dussinshooter. Ser inte alls lika tillfredsställande ut att... 31/08 Ser oerhört tråkigt ut tyvärr, känns som man vuxit ifrån den här typen av menlöst skjutande :/ 30/08 tyvärr kommer det va ganska lätt, för det ska funka med handkontroll, och gort för konsoller i första hand. 30/08 Det spelar tyvärr ingen roll. 30/08 "id software" De flesta av hjältarna har lämnat sen länge eller även mer nyligen. Det är ett bolag som Bethesda köpt för att ha namnet på de som var med och uppfann fps-genren. Bethesda eller Zenimax försökte även fula sig mot Carmack efter att han börj... 30/08 Buhu, förväntar du dig mer? Dom har sagt doom skulle återgå till sina traditionella rötter så som det var i doom 1 och 2, och det är det vi kommer få vara med om bara att spelet tagit med sig inspiration från brutal doom, inte bara i glory killsen utan... 30/08 Personligen börjar det kännas lite.. Flopp-varning. 30/08 Det är ju uppenbart att det har en spelmässig funktion. Spelet är designat för att man ska använda sig av glory kills. Jag förväntar mig helt enkelt mer av Doom än av alla andra spel. Om det ska vara som alla andra spel är jag inte speciellt intresserad... 30/08 Hellre lite animationer än bara en lam kniv som i t ex Cod och BF varje gång man kör en melee kill. Fattar inte allt gnäll -_- 30/08
Skicka en rättelse