Moduler har försenats och kritiken har hårdnat. Vad gör #Cloud Imperium Games med alla pengarna egentligen? Den närmsta tiden har de tydligen färdigställt den sociala modulen som nyss lanserats.

"Ett första steg mot ett bestående universum", förklarar utvecklarna själva i ett inlägg. Modulen ger spelarna ett utrymme där de kan varva ner mellan rymdfärderna. Det är bara att ta hissen upp till ArcCorp och spana in på en gång, och sen invänta fler uppdateringar som ska expandera världen. Mer utförliga patch notes hittar du på officiella sajten.

Tack till SCORPION2000, sgtbastard för detta #nyhetstips!
Känns som att förväntan är uppskruvad så pass högt att oavsett hur bra (eller dåligt) Star Citizen i slutändan blir så kommer massor av folk att bli missnöjda. 31/08 Det är positivt att klaga, annars finns det ingen anledning att göra det till ännu bättre, trots att det grund botten är bra. Tycker om ditt sätt att skriva exakt vad jag tänker. :S Ett tips är att bara skriva om du har något konstruktivt att tillföra... 31/08 Så... Vad är nytt här (förutom grafik och monstruösa systemkrav) jämfört med multiplayer spel för 20 år sedan där man också kunde gå runt i en statisk värld och chatta? 31/08 Tycker du kan ta och kontakta dom och säga hur man ska göra ett spel för det vet dom nog inte, du har nog så mycket bättre koll. Är ju bara att skriva lite kod så är det klart liksom, dom latar sig nog allihop och bara du vet svaret och lösningarna. Pri... 31/08 Jag tror du missade där jag sa (inget fel med det dock) men det passar kanske inte din agenda. Jag har inte stött på något kickstarter projekt som är mer öppet än CIG. (CEO:n svarar på 10 frågor varje vecka, ett 30-60min program där dom går igenom statu... 31/08 Gör ett besök på https://robertsspaceindustries.com/ . Här kan du observera en hel studio med de senaste animations verktygen köpte för våra pengar. Du kan även notera över 200 utvecklare lokaliserade i 4 länder i diverse filmer. Jag tycker även du ska... 31/08 Vilken otroligt dum jämförelse. Det låter som att du tycker att Ubisoft borde dela med sig av utvecklingen? Det är deras pengar som de själv investerat och får visa eller inte visa vad fan de vill, de har absolut noll skyldighet att förklara något under... 31/08 Det som folk verkar ha fruktansvärt svårt att förstå är att man får följa hela processen eftersom det är så CIG har valt att utveckla spelet. Normalt hade ingen utanför CIG sett alla dom olika modulerna. Jämför detta med vilket AAA spel som helst, The... 30/08 Jodå, enligt fanatikerna så. ;) Ärligt talat har inget imponerat alls ännu. Flygandet är fortfarande fruktansvärt arkadigt och saknar känsla. 30/08 Jag har svårt att se hur man kan kritisera dem efter Gamescom demot. Det ser grymt ut. Galet stolt över att jag backat detta. 30/08
Skicka en rättelse