9 megabyte nedladdningsklient är allt du får.

Med #Metal Gear Solid V kan #Konami ha undergrävt ett av "spel ska köpas på skiva"-vännernas starkaste argument: att man har ett fysiskt exemplar av spelet i sin ägo. Spelet ligger nämligen inte på skivan.

Istället för spelet innehåller skivan en Steam-installer, berättar VG247.com. Det betyder att du själv får ladda hem spelet från #Valves nätbutik. Och det var väl inte riktigt tanken med ett fysiskt ex.

FZ:s Joakim Kilman börjar recensionsspela Metal Gear Solid V i dag, och vi räknar med att publicera hans omdöme i slutet av veckan. Ska vi döma av hans tidiga intryck är både spelet och recensionen värda att vänta på.

Tänkte inte ens på det när jag skrev utan fokuserade helt på den andra delen då jag tycker mig minnas att TF2 fungerade så. Jag borde väl ha specifierat vad jag menade. 04/09 Nej, men den kommentaren som jag ursprungligen svarade på, och som du hade citerat, kallade det för en standard. 03/09 Sa inget om standard, menade bara att det faktiskt finns något annat (kanske). Hoppas att det inte blir standard dock. Finns ju andra orsaker till att köpa på skiva än att man vill ha fodralet, typ internethastighet och begränsning i hur mycket data man... 03/09 Du tog upp kåkfarare som om det vore ett bra exempel på att det skulle vara ett problem med endast download. Att dömda, kriminella, inlåsta individer inte kan spela vad de vill är inget problem. 02/09 Själv sitter man på 1.5mbits ostabil uppkoppling. Jag ska vara glad om jag får hem 1gb i timmen =( 02/09 Ja, alltså. Vad ska jag skriva. Du har en vriden vetskap om människors förhållanden. Det är vanligare än man tror. Det är lätt att fixa, bara att börja plugga :) 02/09 Var inte dig jag skrev till. 02/09 Du jämför möjligheten att påverka sin uppkopplingshastighet med att bli våldtagen. Tror inte du tänkt till riktigt. 02/09 Och tjejer som blir våldtagna efter en kväll på krogen kunde ha tagit en annan väg hem. 02/09 Är du? Standarden utanför sverige är långt ifrån våran standard. Som tex Usa som står för en betydligt högre konsumtion än lilla Sverigevhar en dyr och begränsad mängd som de kan använda per månad.För dessa är detta ett stort problem. Att du sedan är... 02/09
Skicka en rättelse