90-talet ringde och undrade varför vi går bakåt i multiplayerutvecklingen.

När du känner för att läxa upp rebeller eller ge imperiet en intergalaktisk lavett kommer du inte själv kunna välja vilket slagfält det blir på. #Star Wars: Battlefront saknar nämligen en klassisk serverbläddrare och kommer istället att förlita sig på automatisk motståndsmatchning baserat på din talang.

Detta framkom i spelets Reddit-avdelning när en community-representat svarade på frågor. Dice har i sina senaste spel förlitat sig på den webbaserade tjänsten Battlelog för serverbläddring och statistik men det systemet kommer inte Star Wars: Battlefront att använda. Du kommer att kunna spela tillsammans med vänner genom att bilda grupper men det är i dagsläget oklart om du kommer att kunna välja vilken bana ni helst lirar på.

Haha, vilket gnäll det är på folk :D Kommer bli skitbra. Får inte välja servrar i många spel och titta så roligt det är att SPELA. 08/09 Jag med - funkar nu med senaste Chrome! Mikket brau! 07/09 Jag tackar och bockar =) 07/09 Det går att gå in i chrome://plugins/ och aktivera stödet igen. 07/09 Edit: Nu kan jag använda Chrome igen. När ni kör med senaste versionen, som jag nämnde ovan 45.0.2454.85 m, så går ni in manuellt på Battlelog, så är ju den där Plugin-ikonen där och lyser. Klickar man där så står det ju att plugin inte stöds längre.... 05/09 Det undrar jag också. hur har du burit dig åt? =D 05/09 Jag körde 44.0.2403.157 m, vilket borde vara nyare än din. Men stod att det fanns en nyare version att ladda hem nu. Jag provade att uppdatera. Blev 45.0.2454.85 m och Battlelog verkade slutade att fungera för mig också nu. 04/09 Det var besynnerligt - trodde NPAPI inte stödes mer. Kanske gammal Chrome du har? Version 44.0.2403.125 dev-m <- den använder jag. 04/09 Jag har inte behövt uppdatera något plugin vid senaste uppdateringen, inkl nerladdningen av Night-DLC:n. Jag öppnar alltid Battlelog manuellt i Chrome. Jag går in på server browser, väljer server, klickar på join och så startar spelet. Det är version... 04/09 Hur? Min kan inte installera plugin i chrome (+ det står att den inte stöds mer). Är du säker på att den inte öppnar ditt Internet Explorer? (om du klickar på BF4 i Origin då...eller du gör som mig, öppnar browsern till battlelog manuellt?) 04/09
Skicka en rättelse