Turtle Rock behöver din hjälp.

Assymetriskt förstapersonskrig var ingen framgångsrik säljfras. Ett halvår efter premiären för #Evolve en krympande tillvaro, med under 500 spelare online samtidigt under de senaste 30 dagarna. I helgen kan du hjälpa till att förbättra tillvaron för #Left 4 Dead-skaparnas spel: det vankas frihelg.

Evolve kan spelas gratis på Steam och Xbox One (men inte PS4, märkligt nog) i helgen. Hela spelet är tillgängligt, inklusive den färska uppdateringen Hunt 2.0 som förbättrar matchmaking, leaderboards och upplevelsen överlag. Vill du köpa spelet efter helgen behåller du dina framsteg i huvudspelet (inte i dlc-paketen).

De här tiderna gäller:

Steam/Windows:

  • Start 21:00 ikväll, torsdag den 3 september (förutsatt att 12 PM innebär lunchtid, inte midnatt)

  • Slut 19:00 måndag den 7 september

Xbox One:

  • Start 09:01 fredag den 4 september

  • Slut 08:59 tisdag den 8 september

FZ belönade Evolve med tre hyfsat nöjda FZ-loggor när vi recenserade spelet i vintras.

kan föreställa mig hur det känns .. har gjort samma misstag många gånger innan det gick att få refunds på steam. :D 05/09 Jag köpte det tyvärr när det kostade 50 euro, önskar refund fanns på den tiden. :( 05/09 Ja, det var ju det jag sa - att marknadsföringen förstörde och inte spelet själv. Du fick absolut hela spelet även utan att förboka, men det är 2K's med deras marknadsförings fel att du och många andra fick den uppfattningen du har. 04/09 MGS 5 är rätt lätt på story men när väl storyn börjar kommer det finnas många frågetecken om man inte spelat tidigare spel. Finns även moment och objekt i bakgrunder som direkt relaterar till äldre spel som en helt ny spelare missar. Men visst går det... 04/09 uppenbarligen är marknaden för barnspel mättad .. hamnar hellre i twilight zone, med sjöväderrapporten på p1 (uppläst av han som pratar genom näsan) 04/09 Själv köpte jag det inte för att de visade stark EA varning redan innan släppet. Köp monster redan innan de lanserat spelet, förboka inte och du får ingen komplett spel. Det är just det här som Dues Ex håller på att göra om. Helt vanlig jäla greed bara... 04/09 Nog kan du det men du kommer inte förstå något av vad som händer. Spelet är byggt för sina fans och kommer inte förklara SÅ MYCKET för nya spelare. Där igen så utspelas spelat före nästan alla tidigare spel i serien och diverse flashbacks hjälper dig... 04/09 Spelar hellre Killing Foor 2 isf. Isätllet för det här DLC kalaset. 03/09 http://data.whicdn.com/images/162537009/large.gif 03/09 Exakt. Personligen tycker jag synd om alla som köpte spelet vid launch till fullpris. Prissättningen i sig var ett STORT misstag. Ett lägre initialpris hade lockat även de som var tveksamma. Sen kunde man med en större spelarbas åtgärdat de designmissar... 03/09
Skicka en rättelse