Fallout 3 är stort, har du sett alla de här skruvade platserna?

I höst släpps Fallout 4 och förväntningarna är rejält uppskruvade. Men i väntan på det spelar vi mer än gärna några timmar i Fallout 3, om inte annat så för att upptäcka alla de där platserna som vi missade när det väl begav sig.

Den här filmen listar tio av de mest obehagliga husen och grottorna i spelet, och en del av dem ruvar faktiskt på riktigt sorgliga berättelser. Sorglig är också speaker-rösten, men den går att bortse ifrån.

Tipsa gärna om fler intressanta, läbbiga eller bisarra platser i kommentarsföltet nedan, så värmer vi upp hösten tillsammans i väntan på Fallout 4.

Många obehagliga platser har man hittat i FO3. En av de mest obehagliga platserna var lätt Bethesda-kontoret. Gillar inte poltergeist. Huh! 04/09 Fy f*n vilket bra spelet det var och fy f*n vad jag längtar tills releasen av Fallout 4! 04/09 Känns som om FZ vet vilka titlar i rubriken som lockar just nu... FO4 kunde inte släppas tidigt nog. :P 04/09 Vi uppskattar din feedback. Det hade varit fånigt om du bara tog en enskild nyhet som exempel. För jag gissar att du inte syftar på förhandstitten av Just Cause 3, de tre artiklarna om VR eller spelhöstens 30 hetaste titlar. Eller recensionerna av Fran... 03/09 Skyrim och Fallout 3 är tråkiga. Witcher 3 är hur kul som helst. Fallout NV är oxå kul :) 03/09 Keller family transcript:.. "Mom, it's Candace. Oh my God, it's really happening. I can see the cloud... it's so big... Mom, I'm so scared. I'm heading to the Vault now. I'll do whatever I can to get inside. My number of the passcode was "7", right? (st... 03/09 Att jämföra Metal Gear Solid med Mad Max, jadu, jag är lite mållös, hehe. 03/09 *Gäsp* ...Jaha! Det där skräpet. Näää, kommer bättre spel. Battlefront, Fallout 4 (oh yes!), Expansionen till Dragon Age. Sen har Mad Max kommit också :) 03/09 Jag uppskattar att FZ tar speljournalistik på allvar! Det hade varit fånigt om ni till exempel bara hade länkat till Youtube-klipp istället för att skriva eget material. Fortsätt så. 03/09 Även om jag tycker mer om New Vegas än FO3 så måste jag erkänna att FO3 hade bättre miljöer. Tror Obsidian "respekterade" källmaterialet mer, medan Bethesda vågade ta ut svängarna lite och lägga till riktigt häftiga ställen, som exempelvis Rivet City.... 03/09
Skicka en rättelse