Det började fint för science fiction-mmo-spelet #Wildstar från #Carbine Studios, med runt miljonen spelare som intresserade sig för de många betaperioderna. Även lanseringen under sommaren 2014 hade hyfsat gott med folk, men flertalet stannade dessvärre inte kvar, av olika anledningar.

Ett försök att åter få folk att vallfärda till planeten Nexus är den sedan tidigare utannonserade flytten till free-to-play-modellen. Vi har fått veta mer om modellen och hur den ska belöna lojala spelare, och nu har vi även ett lanseringsdatum: den 29 september kan alla spela Wildstar i free-to-play-utförande.

Tack till storm72 för detta #nyhetstips!
Om man ska göra parodi av det krävs det lite mer än frasen "rip in peace ". Skriver man bara så, då lär man anta att personen ifråga inte förstår innebörden av förkortningen rip 10/09 "Det källan visade var hur folk som inte ens kan skriva en enda korrekt mening på engelska skriver rip in peace" och det är av dom som skriver fel man gör parodi av och där är förklaring av "rip in peace" memet. 10/09 The earliest known use of the phrase “RIP in peace” was posted in a thread titled “RIP in Peace Shane Cross” by Newgrounds Forums[3] member Glue-Sniffer on May 12th, 2007, which lamented the death of professional skateboarder Shane Cross. Glue-Sniffer,... 10/09 Då kan du ju ta och förklara hur rip in peace är en acceptabel memes att använda. Det källan visade var hur folk som inte ens kan skriva en enda korrekt mening på engelska skriver rip in peace. Att skriva så är rent idiotiskt vare sig man åsyftar "memes... 10/09 Det är okej att inte förstå meme kultuern på internet, men att kalla dom som förstår och brukar memes idioter visar du upp din okunskap. 10/09 Lol? 10/09 Lol, så för att ett gäng idioter använder "rip in peace" så gör användandet av det rätt? Nej det heter rip eller rest in peace, punkt Slut. Enda det där visade var att personer utan kunskap om det engelska språket inte förstår innebörden av rip 10/09 Handlar om communityn man vill ha. Med att man köper spelet som ett vanligt spel och sen spelar hur mycket man vill så innebär det mindre bergränsningar. Ett F2P kan få mer spelare ja...en vecka eller två. Ett B2P är så mycket bättre. Då ESO INTE är ett... 06/09 http://knowyourmeme.com/memes/rip-in-peace 06/09 rest in peace in peace? 06/09
Skicka en rättelse