Se skådespelerskan bakom den omdebatterade karaktären lira Phantom Pain.

Hideo Kojima må vara en hyllad speldesigner men han är också lite gubbsjuk, på det där halvt socialt accepterade George RR Martin-sättet. Inför släppet av #Metal Gear Solid V: The Phantom Pain blev det mycket snack om huvudsakligen en karaktär, krypskytten Quiet. Särskilt efter att Kojima själv lagt ut en bild på Twitter där actionfiguren som baseras på karaktären hade behag man kunde "trycka och lyfta".

Nog om detta då rösten bakom Quiet, den nederländska skådespelerskan Stefanie Joosten, själv är gamer och den senaste veckan streamat när hon lirar Phantom Pain. Hon gjorde även ett gästinhopp på en annan populär Youtubers kanal, vilket du kan se inbäddat nedan. Följ länken under video för att komma till Joostens Twitch-kanal, att bädda in enskilda klipp ur arkivet är tydligen inte deras grej.

Det handlar inte så mycket om antalet sexscener som hur de gestaltas. I tv-serien har de ett bildspråk som är ganska pornografiskt, medan böckernas skildringar är mer deskriptiva än eggande. 11/09 Det roliga är också att om en man springer runt halvnaken (eller naken... raiden) genom majoriteten av spelet så hade ingen brytt sig. Hade de kommit med förklaringen att han andas och dricker genom huden och skulle dö med för mycket kläder. Då hade all... 10/09 Hon kryper aldrig. 09/09 Löjligt avklädd karaktär, är ju inte ens praktiskt att krypa runt i bikini. Skavsår för fan! 09/09 Kanske inte i japan. Men i fantasy så finns där INGA gränser. Dagen det finns gränser så lever vi inte i demokrati. Tyvärr finns det folk som vill sätta gränser. Och det har funnits gränser tidigare. Och i vissa länder finns det fortfarande gränser (tys... 09/09 Håller med, men det är mest sorgligt. Tycker det är så jävla pinsamt att alla hela tiden ska hålla koll på hur alla kvinnliga karaktärer är klädda och om de poserar sexuellt. Varför ska kvinnor hela tiden granskas? Medans när snake eller Geralt står i... 09/09 Designen och storyn är inget annat än att locka spelare men är det fel på något sätt? Varför är det inte socialt accepterat att kvinnor är vackra och att vi killar (och tjejer) gillar vackra kvinnor? Varför kan man inte bara acceptera att en del utveckl... 09/09 Haha, kom igen. Du kan inte se att designen är lite, pyttelite gubbsjuk? 09/09 Sant. Jag tänkte inte längre än den inbäddade YouTube-länken i artikeln. 08/09 Tycker det är en rätt rolig värld vi lever i när det inte längre är socialt acceptabelt att vara en vacker kvinna eller för en man att titta på vackra kvinnor. 08/09
Skicka en rättelse