I slutet av augusti rapporterade #Microsofts Yusuf Mehdi att 75 miljoner enheter kör Windows 10. Men det var då! Nu hävdar källor att operativsystemet, som släpptes i slutet av juli, närmar sig 100 miljoner enheter.

Det är sajten Neowin som står för källor och uträkningar, så klicka vidare dit för att läsa mer om hur de gått till väga. Men det är alltså värt att notera att det inte handlar om officiella uppgifter från Microsoft. De lär dock inte vara sena att bekräfta när de väl når den åtråvärda milstolpen.

Har du uppgraderat till Windows 10, och vad tycker du i sådana fall om operativsystemet?

Du uppgraderar till win 10 sen bestämmer du dig för att uppgradera HW med större ssd nytt mobo etc. Är då den win 10 nyckeln borta och det är till att köpa en? Vad jag förstått så är licensen hw bunden (samma dator) Ringa MS och kräva en ny nyckel till... 13/09 Prova det här i stället. Det fungerade för mig: Use the media creation tool to download Windows. This tool provides the best download experience for customers running Windows 7, 8.1 and 10. To learn how to use the tool, go to the Installing Windows 10... 11/09 Det går inte ens att installera.. kommer alltid upp nå error när jag ska stänga av datorn. Den vill inte riktigt hämta uppdateringen av nån anledning. har ändå haft igång datorn i några dygn för att se om det händer något, men icke. :( Det står att wind... 11/09 Inte förrän Cubase funkar felfritt... 11/09 Väntar tills alla barnsjukdomar är fixade tidigast våren 2016 11/09 Jag är helt nöjd och allt fungerar perfekt. :D 10/09 Skynet. ;) 10/09 När jag uppgraderade till Win10 fick jag först några felmeddelanden om att den inte kunde installera Nvidias drivrutiner då jag försökte med de senaste. Upplösningen var för låg och helt fel. Men allt löste sig efter en omstart och sedan dess har jag... 10/09 Det är möjligt, eller snarare troligt, att de gör det i någon form. Men det stör inte mig tillräckligt mycket för att avstå från win10. Nästan alla har ju redan en smartphone som gör samma sak, ingen klagar speciellt mycket på dem. 10/09 Den där bilden är helt skev. Det mesta där är MS-tjänster som gör precis samma sak som Google gör, och du kan stänga av det om du inte vill använda tjänsterna. Skillnaden är att MS är lite mer transparenta än Google. Om du stänger av virusskydd och bran... 10/09
Skicka en rättelse