Upplev det bästa vårt avlånga land har att erbjuda - med virtual reality-stöd.

Du har säkert någon gång hamnat i konversationer med folk som kommer utanför Sveriges gränser och gladeligen berättat om våra allra stoltaste traditioner. Som att hoppa som grodor på Midsommarafton, stå i kön till den statliga alkoholaffären eller vaska en flaska sprit på krogen.

Nu kan du, och även utomstående, uppleva alla dessa saker genom Sweden Simulator 2015. Genom detta initiativ kan våra svenska traditioner leva vidare och vill du verkligen känna suget efter en folkdräkt kan du köra spelat i virtual reality.

Dessa sysselsättningar kan du ägna dig åt:

Tack till 73mpl4R för detta #nyhetstips!
något saknas i bilden med systembolaget..ja just det en zigenare borde ju sitta vid porten.. och midsommardans utan barn..ok 12/09 När kommer lapp-DLC:t? Jag vill skriva passivt aggressiva lappar åt mina grannar, och lämna arga lappar i tvättstugan. 12/09 "Genom detta initiativ kan våra svenska traditioner leva vidare" Nope ingen foliehatt, bara ett uppmärksammande hur det inte hade förvånat om det varit en liten främlingsfientlig indieutvecklare som gjort spelet. Det är inte som att jag antog det utan... 11/09 Haha var kul å spruta champange på flickan's stjärt 11/09 Vi ska inte närmare in på det men det finns verkligen värre exempel. Är rätt imponerad hur bra vägar vi har när man tänker på landets yta mängden invånare och det bistra klimat... Främst vintern som sliter ordentligt på infrastruktur. 11/09 De hyllade ju inte invandringen och sade den kunde bota cancer, aids, och lite mer random åkommor. Alltså är de emot den!!! *svensklogik* 11/09 Faktiskt inte. Dock har jag besökt många och Sverige har sämre vägar överlag än vissa U-länder (asfalterade) Bor nära finska gränsen och det är fan som natt och dag. 11/09 Du me! 11/09 Ja. Tyvärr blir väl många påverkade av det debattklimat som för närvarande råder i sociala medier och på vissa forum. Vet inte om man kan göra annat än att acceptera att det flyger ord och förhastade slutsatser åt alla håll :) Trevlig helg! 11/09 Ja det var långsökt måhända men folk verkar tro att jag själv uppfattade det som ett "hån mot svensk kultur" när poängen snarare var att det säkert finns andra som skulle kunna se det så. Det finns väl många spel som vill väcka tanke och debatt kring... 11/09
Skicka en rättelse