Det blir en lätt konstig stämning när Ocelot åmar sig i duschen och kallas "stygga flicka".

Efter 100 kommentarer i den senaste nyheten om Quiet i #Metal Gear Solid: The Phantom Pain stod det klart att många tycker olika vad det gäller Quiets avklädda personlighet och Kojimas "förklaring" till detta. Och vi köper att vissa är helt okej med den legendariska speldesignerns alla nycker och att Metal Gear-serien inte tilltalar alla. Det här var dock alldeles för roligt för att inte skriva om.

Någon har lyckats byta ut Quiets karaktärsmodell mot Ocelots och visar i två scener hur interaktionen med Snake blir en helt annat. Vissa påstor att de blir bättre, att Kojima mycket väl skulle kunna ha inkluderat något sådant i originalet medan andra är för upptagna att garva läppen av sig.

"Vuxna män duschar tillsammans"

"Vuxna män stänker vatten på varandra"


Det blir bisarrt på riktigt när Mantis tar Quiets plats i duschen, komplett med gasmask och tvångströja. Känsliga tittare varnas.

Fantastiskt! 14/09 Jävlar vad feminin Ocelot blev helt plötsligt. Grymt bra gjort. Riktigt roligt! 14/09 vem är du att avgöra hur en kvinna kan vara och inte kan? Om du inte märkt så är inte männen i mgs typiska män heller. Endel tjejer är överdrivet tjejiga. Inget fel med det. Och nej det "ÄR" inte dumt, men det ÄR din subjektiva åsikt. Vilket är helt oke... 14/09 ja fan! Allt annat är skandal! Tycker MGSV innehåller för få transpersoner. De borde även inkludera trigger-warnings innan varje skott träffar en fiende. Tycker för övrigt att hälften av alla karaktärer ska vara av kvinnligt kön. 14/09 https://youtu.be/kPUglMKGXRM Helt utan behov att åma sig i underkläder... 13/09 Eller med män som porträtteras som kvinnor på ett sätt som män vill att kvinnorna ska porträtteras. 13/09 Ja? Bara för att det är Raiden som är naken så gör det det väl inte mycket bättre? Eller kollar du på Snakes overkligt vältränade rumpa? 12/09 åh nej metal gear är sååååå sexistiskt http://i.imgur.com/7X1oWoG.jpg 12/09 Nej nu fan får ni mansgrisar ge er. Quiet ska då vara en politisk korrekt representation av det kvinnliga könet och helst vara mörkhyad. http://cdn2.funscrape.com/Images/1/1391845283390995.jpg Quiet - PK Edition 12/09 Ja, hade man strävat efter att porträttera någon slags genomsnittskvinna eller en medelbild av det kvinnliga könet så har man väl misslyckats. Nu är det ju uppenbart att så inte är fallet. Inget att lipa över, alltså. Hur den manliga protagonisten frams... 12/09
Skicka en rättelse