Dota 2 Reborn och Dota Levels är släppta.

Efter ett par månaders betatestning en patch som förser #Dota 2 med version 2 av #Valves spelmotor Source nu släppts i skarp version. Det är därmed det första spel som drivs med Valves uppdaterade spelmotor, som tillkännagavs i mars i år.

Namnet är Dota 2 Reborn och bland de många nyheterna märks en ny, mer lättnavigerad Dashboard, verktyg för att enklare spela med vänner, omgjord Hero Browser för att enklare hitta passande hjältar att fajtas med, och nya sätt att se matcher som åskådare.

Samtidigt som Reborn-pachen rullades ut sjösattes Dota Levels, vilket är en redovisning av din totala Dota 2-karriär. Läs mer om Dota Levels här, och om Dota 2 Reborn läser du mer här.

Då borde folket lägga till Calle och spela. Riktigt trevligt! 13/09 Du är medveten att intäkter och så många ska kunna spela det som möjligt och esport går hand i hand va? 12/09 Den grafiska stilen har allt med saken att göra. Man lägger inte in massa ljus, reflektioner och skit i ett spel där man alltid måste ha stenkoll på allt som händer och man måste ta beslut på hundradelar av en sekund. Effekter finns redan..? Men det är... 12/09 Har inget med e-sport att göra, utan att de vill att så många som möjligt ska kunna spela spelet = större intäkter. Spel är business, inget annat. 12/09 Mer avancerade shaders, ljus, reflektioner, effekter, animationer, antal polygoner, mer avancerade ytor (texturer). Den grafiska stilen har ingenting med saken att göra. 12/09 Inte när det gäller ett esportspel, för dom vill att det inte ska kräva för bra burk. Dom vill det ska hålla samma eller snarlik aestik villl ej skifta grafiken totalt vid varje gång. Där har du anledningarna och väldigt stora och viktiga fundamentala... 12/09 Nej... Med den grafiska stilen så går det inte direkt att göra det mycket snyggare.... Det är en annan sak i spel som eftersträvar någon slags fotorealism. Men ge gärna exempel! 12/09 Inget som varit begränsat på något sätt och inget man inte kunnat göra? Du måste skämta. Det går alltid att göra snyggare och det finns alltid begräsningar. Med en ny motor är det ju knappast obefogat att förvänta sig att det ska bli snyggare. Det vore... 12/09 Kan inte tänka mig på vilket sätt man kunde förvänta sig bättre grafik. Finns ju inget som varit begränsat på något sätt, och inget som man inte kunnat göra? Det är ju främst menyerna som behövts en uppfräschning. 12/09 Det är för att det inte är så stor skillnad på grafiken att man skulle kunna gissa att det är en ny motor. 12/09
Skicka en rättelse