Kanske ger svaret på om du ska spela betan.

Nästa månad släpper #Dice och #EA en betaversion av #Star Wars: Battlefront. Den låter oss testa tre spellägen, och i en läckt film från alphaversionen får du en 10 minuter lång antydan om huruvida betan är värd att lägga på minnet.

Filmen avhandlar spelläget Walker Assault (som vi testade i somras), och det är Windows-versionen som spelas.

Betan rullar igång i oktober på Windows, Xbox One och PS4. Förutom Walker Assault kan du testa Survival Mission och Dropzone. Spelet släpps i november, en månad innan filmen Star Wars: The Force Awakens.

Asså, varför är det ingen annan än Planetside 2 som lyckas med gigantiska strider (som faktiskt Lyckas!). En juevla massa människor, moppar, jeepar, flygplan, bombare, en drös infantrier. Allt på en å samma gång som härjar mot varandra. Hade varit så... 14/09 Videon borta, där fick jag för jag jobbade på jobb. 14/09 Såg faktiskt ganska tråkigt ut dessvärre :/ Det som gör BF spelen så roliga är just variationen vilket detta verkar sakna. Får hoppas hela spelet har mer att erbjuda. Jag som såg fram emot detta spel då BF4 är lagom sönderspelat vid det här laget. Funde... 14/09 Nu är videon inte tillgänglig längre så jag kan inte säga vart man såg det, men det var efter hans första eller andra spawn då han sköt en massa då man såg att det droppades. 14/09 Haha ja det är SW men ändå kul när någon skriver det så. 14/09 Jag såg ingen bullet drop på lasern, bara bullet travel i och med att det tar tid för lasern att flyga genom luften, men dem ser ut att flyga rakt. 14/09 Jag blev trött av att bara kolla på videon. Ska man hålla på sig där i timmar? Hoppa omkring och strejfa? Blir man inte less? 14/09 Jag var rätt taggad på det här spelet.. Men "bulletdrop" på laser? Fail och nej tack. 14/09 Har missat hur man får tag i betan... Är det gratis för alla att tanka hem på Origin? 14/09 Det var då de tråkigaste 10 spelminuterna jag har varit med om sedan... jag vet inte när. Spelet var alldeles för likt Battlefield i främst ljudet, men även i stilen, och när de sköt, så kunde vapnet riktas åt sidorna och skotten hamnade ändå i en rak... 14/09
Skicka en rättelse