Den som väntar på något dyrt får vänta lite längre.

Om du tänkt bestycka din speldator med nya delar inför #Fallout 4-premiären den 10 november får du koppla på tålamodet – #Bethesda är ännu inte redo att släppa systemkraven.

Företagets pr-medarbetare Pete Hines säger att man ännu inte vet exakt vilken hårdvara som krävs, och att man inte vill ge felaktiga besked.

Systemkraven släpps så fort man är säkra, säger Hines i en annan tweet och tillägger att det handlar lika mycket om kompabilitet som kvalitet.

Inte snyggast.

Fallout 4 lär inte bli spelhistoriens vackraste alster, vilket förhoppningsvis har fördelen att du kan spela det utan att ruinera dig på en ny dator. Vi berättar vad som krävs så fort Bethesda vågar släppa systemkraven.

Tycker inte Fallout (3/NV) ser vackert ut heller, men det ser bra och härligt ut. Det ser interagerbart ut. På samma sätt som att GoldenEye till N64 har bättre grafik för syftet än vad GoldenEye Revisited har. Inte en massa onödigheter i miljön som man... 15/09 Har igentligen inte uppgraderat en dator för ett spel sedan 2007. (Unreal Engine 3/CryEngine) 15/09 De optimerar ju spelet så mycket som de bara kan, för att få bort buggar och för att också - förhoppningsvis - kunna sänka systemkraven ytterligare. De vill ju ha så låga som möjligt. 15/09 Modifierad Creation Engine så det e ju troligen inte så svårt att räkna ut kraven. Personligen tror jag det kommer bli både bättre och snyggare än många verkar tro. 15/09 Är benägen att hålla med där. Men Skyrim tyckte jag faktiskt var riktigt snyggt även som vanilla. Märkligt det där. 15/09 Som någon som följt utveckllingen av varenda Bethesda-spel dom senaste ~15 åren så är detta inget ovanligt, dom släpper vanligtvis systemkraven 3-4 veckor innan spelet släpps. 15/09 Lär väl fungera med en 8 år gammal PC om de nu kan få det att fungera på konsoler... 15/09 Håller med dig fullt ut. Men jag tycker fortfarande inte att Fallout-spelen är vackra. 15/09 Transparenta? Hur menar du då? 15/09 Vackraste och vackraste, det kanske inte blir det mest detaljerade. Men det är inte alltid de mest verklighetstrogna/detaljerade tavlorna genom världshistorien som varit de vackraste. De brukar snarare anses lite fantasilösa. 15/09
Skicka en rättelse