Vad vore väl viktorianska London utan ett kändis-DLC?

Under pågående Tokyo Game Show utannonserade Ubisoft precis att deras andra Assassin's Creed: Syndicate-dlc kommer att bjussa på Jack the Ripper, världens kanske mest kände (och samtidigt okände) seriemördare.

Jack the Ripper härjade i London under sensommaren och hösten 1888, och trots otaliga misstänkta och tusentals teorier fälldes aldrig någon för dåden. Spelet tar dock plats 1868, vilket är ytterligare en anledning till att man INTE ska spela Ass Creed-spelen och tro att man får en heltäckande historielektion på köpet.

Se utannonseringstrailern nedan, mer info när vi hör något.

Det första DLC:et heter Darwin and Dickens Conspiracy, och är tillgängligt för de som förhandsbokar spelet.

Ja, alla "key characters" i spelserien har dött på så sätt som det går till. I speciellt en sån stor och populär spelserie som Assassin's Creed är så måste de vara noga med att vara just historiskt korrekta. Sen att man kan göra misstag ibland är en ann... 15/09 Ubisoft kan sin historia, för övrigt har väl alla mord på personer som finns skett på precis rätt tid vid rätt plats (vad jag hört) 15/09 The Leather Apron, aye. Här är en bok som är väldigt intressant. http://www.adlibris.com/se/bok/jack-uppskararen-kriminalfall-och-legend-9789175930152 http://www.adlibris.com/images/11933774/jack-uppskararen-kriminalfall-och-legend.jpg 15/09 Nu tycker jag faktiskt att författaren till artikeln verkar rätt trångsynt. Nej visst ska man inte förvänta sig en hel historielektion som är helt korrekt, det är ju trots allt ett spel med fiktion. MEN, det är ju faktiskt en dlc med Jack the Ripper och... 15/09 Dock så verkar han inte vara klädd på det sättet som de flesta historikerna tror han var klädd, läderförkläde och en flatcap. 15/09 Dra åt fanders! Det gör det, ta mig tusan... Jag kikade inte ens innan jag kommenterade, suck. 1888 i Whitechapel, precis rätt tid och plats för JtR. 15/09 Det står 1888 i början på trailern :) 15/09 Vad besviken jag blir... Tycker man om Jack the Ripper är Sherlock Holmes version av historian hyfsat korrekt, på många punkter. Observera dock att det är Frogwares Games som har gjort spelet vilket resulterar i extremt dålig optimering. 15/09 Jag har ingenting emot DLC men jag har svårt för företag som börjar prata DLC innan spelet har släppts.Det känns som att dom har fokus på helt fel saker. 15/09
Skicka en rättelse