World of Tanks och World of Warplanes får sällskap. Läs FZ:s recension på måndag.

#World of Tanks free2play-modell har gjort kanonsuccé (höhö) världen över, och följaktligen testar #Wargaming nya sätt att locka fler spelare. I dag lanserar man #World of Warships, som icke helt överraskande handlar om lagbaserade sjöstrider du bara behöver ett gratiskonto för att delta i.

Fyra klasser står till buds, och likt syskonen World of Tanks och #World of Warplanes kan du utforma dem med tonvis med olika uppdateringar, levla och kriga ihop valuta till nya, bättre leksaker. Fartygsklasserna i fråga är mångsidiga cruisers, snabba destroyers, tunga slagskepp och hangarfartyg med flygplan med möjlighet att både scouta och torpedera.

Inledningsvis väntar 10 kartor för PvP och PvE. Den förra ställer 12 spelare mot 12, och PvE är en sorts träningsliknande uppdrag mot AI-spelare.

FZ spelar World of Warships i detta nu. Recension på måndag!

är bra spel , men tror det kommer ngt ännubättre från warthunder .. utan healthbars såklart. :) 18/09 WoT är mer reaktionsbaserat och tilltalar de som gillar fps och action. World of Warships är mer strategi och plannering, ett slagskepp som manövrerat fel eller inte planerat rätt kan antingen finna sig själv omgiven av fiender och sänkt innan det ens... 18/09 roligast med spelet är att sabotera för carriers.. 33 plan i vattnet på 10 minuter igår .. pensacola är bättre än folk säger. 18/09 Mycket roligare än World of tanks tycker jag, speciellt som att de skippat premium-ammo i wows. Stealthmekaniken tycker jag är tydligare också, och jag njuter mest av är att sänka battleships som är flera tiers högre än mig, då blir det livat i luckan:)... 17/09 Tacoanders Victories / Battles 33.33% Kill / Death Ratio 0.20 o_O 17/09 Du ingår nog helt enkelt inte i målgruppen. ;) Kan f.ö. tycka att World of Tanks inkluderar väldigt mycket dötid i form av väntande och ompositionering? I alla fall på högre nivåer. 17/09 tycker world of tanks är så mycket roligare, mera action alltså, gillar inte hur det tar ibland flera minuter när man är bara ett par kvar känns det så jävla dött åka över halva map för att hitta nån motståndare att panga på. 17/09 Där ser man, jag började spela detta i förrgår, så det var ju schysst timing. Spontant känns uppgraderingsträdet rätt fattigt (speciellt hur man kan modifiera de skepp man låst upp), men gameplay är helt ok. Anti-aircraft känns dock lite väl starkt. 17/09 Om ni spelar mot Tacoanders, stanna era motorer, lägg ner era vapen och vifta med vit flagg. 17/09 Jaha? Och exakt hur gör det spelet till P2W? 17/09
Skicka en rättelse