Utvecklarna öppnar upp för ytterligare crowdfunding - detta kan bli rollspelens Star Citizen.

Star Citizen må ha dragit in mycket pengar på Kickstarter men det är genom efterföljande donationer det otroliga miljonregnet blev till. Efter att ha blivit det mest stödda spelet på Kickstarter med sina 6,3 miljoner dollar, öppnar nu #Shenmue 3-utvecklarna upp för ytterligare finansiellt stöd.

Den officiella sajten erbjuder nu flertalet paket som ska locka till ytterligare investeringar, däribland t-shirts, soundtrack och ditt namn i sluttexterna. Kampanjen är öppen i ungefär tre månader framåt så du behöver inte bestämma dig på en gång.

Håller med dig till viss del. Fast jag ser inte på saken lika svart/vitt. Kickstarter är en bra grej, men många ggr missbrukas KS. 19/09 Fast du vet om att om Sony hade köpt upp spelet så hade det aldrig släppts till pc. Det dom betalar för är att vara enda konsoltillverkaren som får det till konsol. Är väl inte fel att dom vill ha pengar av giganterna om giganterna vill ha det på sina... 18/09 Det där med "backing" missuppfattades av ganska många (inklusive jag själv först). Att man stöttar ett spel behöver inte innebära att det gäller pengar. I detta fall verkar det vara så att Sony kommer hjälpa till med teknisk support till PS4-versionen... 18/09 Beror på vilken typ av spel dom har tänkt utveckla. Men med tanke på att Shenmue 2 kostade något emellan 40-70 miljoner dollar så är 6.3 ganska skralt. Dock tycker jag att pappa Sony borde finansiera hela schabraket. 18/09 Jag vet inte hur många gånger det har sagts men det måste tydligen sägas igen. Sony står för marknasföring och utgivning INTE UTVECKLING. http://www.engadget.com/2015/06/24/shenmue-3-creator-explains-sony-help/ Dom håller på att utveckla det, spelet bli... 18/09 BRA !!!! 18/09 haha vissa har verkligen ingen aning om någonting ändå väljer dom att yttra sig som dom visste allting. Med erat ressonemang om att ys.net är giriga och luras så borde isf inga spel någonsin få skapas via kickstarter. Typiskt bakotsträvare som är emot... 18/09 Que? Om de hade stålarna skulle de startat igång för längesen. De har väl inte tillräckligt med stålar, helt enkelt. 17/09 Hur vet man det? De tidigare spelen gick med förlust. SONY får dessutom inte en krona av kickstarter-pengarna. Pengarna går till YS NET och utvecklingen av spelet. Nästan alla kickstarters har fler investerare bakom sig än de som kickstartar. Det vore... 17/09 Man får faktiskt hela spelet, till ett kraftigt reducerat pris dessutom. Är man en Shenmue-fan sedan innan är man väl snarare korkad om man inte backar. 17/09
Skicka en rättelse