"Extremt osannolikt" att du klarar en hel match som jedi eller sith, säger Dice.

I slutet av E3-trailern för #Star Wars: Battlefront (se den nedan) sågs en jedi och en sith ladda för svettig ljussabelstrid. Det fick alla att drömma om att ge sig ut på slagfältet som Darth Vader, Luke Skywalker eller någon av de andra krafttrollarna. Så blir det, och #Dice förklarar nu hur livet som hjälte/storskurk fungerar i spelet.

Det finns slumpvis utplacerade aktiveringspunkter för hjältesystemet, och när du hittar det börjar din hälsa genast sjunka. Du kan förlänga livet genom att döda motståndare, men utvecklarnas mål är ungefär två minuter åt gången i hjälterollen.

– Men om du är tillräckligt bra kan du kanske sträcka ut tiden till fem minuter, säger producenten Jamie Keen. I teorin kan du spela som Luke Skywalker en hel match, men det är extremt osannolikt. Med det sagt – handsken är kastad.

Ok, hoppas på det bästa.... Men...... Så fort en amerikan lägger sig i så blir allt skit och inget funkar som det ska. 21/09 4 bokstäver i skit och i turd och i dice. De vet inte vad som gjorde bf1942 samt bf2 till roliga spel de vet inte vad battlefield känslan är för nåt. Patrick bach fattar noll tydligen med de andra. de senaste BF spelen samt kommande blir bara utfyllnad... 20/09 EA hände 20/09 Med tanke på hur dåligt de spelen fungerade jämfört med deras äldre titlar på PC och deras marknadsföring där de lagt klipp från Playstation 3 respektive Playstation 4 som deras huvudfokus för gameplay. "We said originally that the PC was the lead SKU... 20/09 Minns inte hur det var med BF3 men i BF4 så var FOV inställd på konsolstandard. Känns som att springa i ultrarapid på en dator så det var det första man ändrade. 19/09 Hypen är i full gång när Dice släpper nytt, ett halvår efter release kommer tonen på alla forum vara helt annorlunda, som vanligt. Inte en chans att ni får mer pengar av mig. 19/09 Min ljussabel blev svettig av att läsa denna artikel. Skämt åsido, jag är försiktigt optimistisk med en nypa skepsis. SW BF kan bli väldigt roligt men jag vågar inte hoppas på något innan jag provat/ sett riktigt gameplay av vanligt fölk. 19/09 På vilket sätt var bf3 och 4 tråkiga konsolportar? Vad indikerar att konsolerna var huvudplattform för de spelen? 19/09 Nej. I BF2 så kunde du bli en hjälte om du spelat tillräckligt bra i matchen och samlat poäng. Sen spelade du som hjälten tills du dog. DICE kör på någon kommunistinriktning här. ALLA ÄR LIKA VÄRDA. 19/09 Gick väl fel redan vid bf 1942, och felet heter EA games 19/09
Skicka en rättelse