Nej, vi kommer inte kunna helt undvika bossfighterna i #Deus Ex: Mankind Divided. Däremot får vi fler verktyg för att handskas med dem, vilket torde uppmuntra till fler olika spelstilar. Något vi kan utforska vidare i det utlovade new game plus-läget.

Spelet släpps den 23 februari nästa år, och nu får vi veta att stöd för DirectX 12 finns med från dag ett. Det är AMD:s chief gaming scientist (vilken titel!) Richard Huddy som snackat med Tweaktown och avslöjat stödet. De med AMD-kort kan även se fram emot TressFX Hair 3.0-teknik, samt inbyggt benchmark.

Jo det förstår jag så klart, men om du även lägger till nya saker som DX12 ger stöd för (vet inte vad Dx12 ger stöd för, men kan tänka mig att det finns några nya snygga effekter eller liknande) när du inte kan optimera ditt spel från första början så... 20/09 Du fattar nog inte hur DX12 fungerar... Man kommer få rätt så mycket bättre prestanda med den än de föregående p.g.a nya tekniker. http://www.howtogeek.com/221115/what-is-direct-x-12-and-why-is-it-important/ 20/09 Ingen aning tyvärr, lirar inte ARK. :) 20/09 Hmmm.... TressFX funkar ju bra för de flesta, inte bara för de med datorer med AMD-kort. TressFX, som såg världen ljus först i Tombraider, kunde optimeras även för Nvidia. Och både Xbone och PS4 använder TressFX i Tombraider Definitive Edition. Benchmar... 20/09 Så det sämst optimerade som jag någonsin ägt ska (förmodligen) få bättre bättre grafik? Hade radeon hd 7970 innan jag uppgraderade till 980 ti spelet går fortfarande i 20-30 fps, det känns som att dom prioriterar mer innehåll istället för att göra spele... 20/09 ARK: Survival Evolved tror jag har DX12-stöd. Edit: Ska få. Snart förhoppningsvis. 19/09 Finns det något spel än som har Direct X12 stöd? 19/09 DC är hur skit buggig ändå så bättre att hålla sig till original versionen och modda ut pissfiltret om man inte gillar det :) 19/09 Nä, kändes inte så lockande att köpa DC för att spela om det. Du får väl passa på att hoppa in till FZ när det släpps och testa, nu när ni blir en sajtfamilj. :) 19/09 Samma här faktiskt! Tänkte köra igenom igen när DC kom, men blev aldrig av. Ser fram emot nya i alla fall, hoppas det blir bra. 19/09
Skicka en rättelse