När det inte släpps ett Battlefield i höst hinner du klura ut vilka som varit bäst och sämst.

#Battlefield 1942 fyllde 13 år häromveckan. #Dices spelserie har haft enormt inflytande på hur onlineshooters ser ut och fungerar, och med knappt ett nytt Battlefield-spel om året har det blivit både hyllade mästerverk och utskällda bugghaverier.

Seriens senaste spel är #Battlefield: Hardline från i mars i år, och nästa går under arbetsnamnet #Battlefield 5 (eller eventuellt #Battlefield 5: Armageddon). När det släpps vet vi inte i nuläget, men vi vet att det inte blir något nytt Battlefield i höst.

Då undrar vi istället – vilket Battlefield-spel är din favorit? Och vilket Battlefield tycker du sämst om?

Rösta nedan, och diskutera varför i kommentarerna!

Så mycket att säga om dessa spel. Som tog 5 kvällar i veckan några år. Så favoriterna måste nog vara BF2 och 2142. Med BFBC2 som tät 3'a. Sämst: Hardline.. Inget BF spel.. Bara soldater som rånar... Tack DICE för all rolig tid... 19/03 Ni som gillade DC ska nog hålla koll på Squad ( https://joinsquad.com/ ). Vet inte hur mycket av det som blir DC-värdigt men det har väl sina rötter i Project Reality och kan bli riktigt bra tror jag. Bäst av allt är att minimappen är så oootroligt lik... 28/09 Ja den versionen var rätt bra den med! 28/09 Huh. Gillar nästan alla BF-spel ser jag nu. Men favoriterna måste nog vara BF2 och 2142. 28/09 DC ägde. Första och sista spelet/moden som verkligen balanserat helikopter 100% rätt... 27/09 BF1942 med Desert Combat-modden, fiifaan det var grejer det. https://www.youtube.com/watch?v=gZIwEtY77HQ 27/09 BF 1942 och Vietnam med sin musik och helikoptrarna, det var tider det! 27/09 Förresten, hur många brukade köra "herre på täppan" på Iwo Jima" eller "Ivojma" som vi brukade säga i BF1942. 27/09 Måste säga Bad Company 2, även om jag haft otroligt kul i BF1942 och BF2 som ligger tätt efter så är det nog BC2 som vart det bästa. Kändes som om det var precis rätt i förstörelse, tempo och vapen. Sen att det även fanns en kampanj som faktiskt var und... 27/09 Man brukar säga att man alltid minns sin första kärlek och där kommer nog alltid Battlefield 1942 ha en stor plats. Ett spel jag verkligen spenderade mkt tid i för att jag tyckte det var extremt roligt, inte bara för att grindea fram gear likt dagens... 27/09
Skicka en rättelse