Wasteland på konsol? Kan det verkligen vara något? Svaret får vi faktiskt tidigare än vad vi kunna annat, den 16 oktober släpps spelet till Playstation 4 och Xbox One.

#Wasteland 2: Director's cut innebär inte bara att spelet blir kompatibelt för den nya generationens konsoler, utan även PC-spelarna kommer få åtnjuta uppfräschad grafik, bättre röstskådespeleri och lite andra finurliga ändringar. Uppdateringen är gratis för dig som redan äger spelet till PC.

Jag kan ha missuppfattat totalt, inte så pigg just nu i skallen pga att man börjat bli kraftigt förkyld. 23/09 Jag har inte påstått något annat. Jag har försvarat min egna åsikt mot andras angrepp - inte attackerat någon annans. Jag har inte sagt ett skit om vad andra får och inte får tycka, bara hävdat min rätt till åsikt om vad som är "bra" utan att bli ifråga... 23/09 Ditt sista inlägg. Vad du gör är att säga åt honom "du får inte tycka si eller så". Vad som klassas som bra spel är enligt mig själv en åsikt som färgas av subjektiva åsikter, att säga att ett spel är bra objektivt sett men tråkigt är som att säga "spel... 23/09 Vet inte vad du svarar på. 23/09 Men du får Sisyr? 22/09 Och det är det som är problemet. Riktigt smutsigt att häva ur sig åsikter gentemot andra utan att vara villig att stå till svars för dem, utan då istället bara dryga loss och låtsas som det regnar. Jag har all förståelse för att du inte vill diskutera,... 22/09 Ja, så måste det vara. Eller så var jag inte tillräckligt intresserad av diskussionen för att läsa all din text. Jag hade sagt det jag ville säga. Jag hade förklarat mitt ursprungliga inlägg och min inställning i frågan. Jag var inte intresserad av en... 22/09 Värt att flika in argument om man ändå inte är villig att ta diskussionen. Löjligt agerande. Men det är väl reaktionssökandet aka trollandet som Newklear pratade om som återspeglar sig. 22/09 TLDR 22/09 Du misstolkar, och jag vet inte vart du fått "tillfredsställandet" ifrån. Som jag skrivit tidigare handlar det inte om att vara tillfredsställd - det är just det jag inte är eftersom det är tråkigt. Det betyder emellertid inte att något är dåligt. Jag... 22/09
Skicka en rättelse