Det klassiska första spelet kan vara på väg till PS4 och Xbox One.

#Bioshock Infinite delade såväl kritiker som spelare men de flesta var nog överrens om att varken det eller tvåan nådde samma djup som det första spelet. Men, tänk om du kan spela det första spelet på ny hårdvara?

Det är kanske något pc-spelare fnyser åt men det senaste dygnet har folk hurrat över ryktet att "Bioshock Collection" tycks vara på gång. Detta läcktes genom den snudd på klassiska "spelbutik råkar lägga upp en produkt och tar sedan bort den" - som om Internet glömmer något. Men vad tror du, är du sugen på att återvända till Rapture på Xbox One eller Playstation 4?

är Next gen Dx12 på pc med <4k upplösning så e jag med. 23/09 Too dated. Move along, move along. 23/09 Jag skulle gärna se en version av 1an och 2an till PC med interpolering på animationernerna(i dagsläget går animationerna som max i 30FPS) så att man kan spela det i 60+ FPS utan att få huvudvärk. Hittills har jag av den anledningen bara spelat Infinite... 23/09 Inget fel med att använda new gen problemet är ju att för tillfället så är ju inte konsolerna direkt "new gen" eller next gen. Det är rätt trist faktist,dom verkar iaf kunna pressa lite mer ur maskinerna än vid släppet. Hoppas det blir bättre, för det... 23/09 En reskinnad klon av System Shock 2 var precis vad jag hoppades på när de gick ut med att de skulle göra Bioshock men jag blev väldigt, väldigt besviken. De två har ganska lite gemensamt utöver vissa drag av handlingen. 23/09 Eller så kör man det bara på PC som vanligt. fungerar utmärkt. 22/09 Vilken idiotisk fråga. Klart som tusan man vill spela Bioshock på PS4 eller XBONE. :D 22/09 Vet inte ifall jag är så sugen på att slänga pengar på 2k efter att irrational dött spelutvecklardöden. Vad är poängen, visa att man jättegärna vill ha fler spel av en studio som inte existerar längre? 22/09 Ser inget fel med att äldre spel släpps till current gen och klagar inte heller när äldre filmer släpps på Bluray. Bra för folk som har missat spelen. 22/09 Samma här. Bioshock är en av mina favoriter, men har tyvärr inte åldrats jättebra - framförallt inte på PC där många vanliga funktioner så som ordentligt stöd för bredbildsskärmar helt enkelt glömts bort. Bioshock på Unreal Engine 4, ja tack! 2K, om ni... 22/09
Skicka en rättelse