Kärnvapenkriget är nära nu. Om mindre än två månader kliver vi ur valvet i #Fallout 4 för att spöa mutanter och banditer i Boston med omnejd. För att inte förvandlas till slarvsylta i varje konflikt behöver vi dock tänka till och utveckla våra karaktärer.

I en ny trailer får vi veta hur det funkar med special-systemet och perks. Det ser ut att vara ett system liknande det i #Fallout 3 men med en ny, läcker inramning som för tankarna till mobilspelet #Fallout Shelter. Den som är extra hängiven kan pausa klippet för att lära sig några nya perks – bland annat möjligheten för de med hög karisma att manipulera fiender att strida för dem.

Tack till Aabdell för detta #nyhetstips!
Oj missade punkten som sa "över 60 fps" xD. Lol 26/09 Men har du en skärm som tillåter mer än 60 hz? Annars tror jag inte det är någon fara om man kör utan VSync men är inget expert 26/09 Skyrim är det ju nästan tvång att använda ui mod för att inte bli tokig så fort man är i menyerna :-P Edit. Jag kanske skulle tilläga, detta var nog enda problemet jag hade med pc versionen, hade ingen krash i början på vagnen och jag kör alltid v-sync... 26/09 Körde senast Skyrim förra veckan helt vanilla och det var inga problem? Iof kan jag haft vsync on, maxade allt bara egentligen. Men inte haft några problem iaf Moddar kan dock vara väldigt hjälpsamma och innehållsutvidgande, så jag har inget emot dom.... 26/09 Haha jo det vet jag från att försökt spela i 144 men det fick man fan för 25/09 Försiktigt positiv. Dock. Gun nut? En perk för att kunna equipa saker? Njae. För att bygga köper jag dock, men ska man inte kunna lägga sin surt förvärvade dollar/bottle caps på dom? Eller jag kanske läser fel. Som sagt. Försiktigt positiv. 25/09 Har för mig att om du installerar Skyrim från scratch med bara de officiella patcharna och kör med vsync off så kommer vagn-färden i början crasha för att Havoc-versionen de kör får fnatt i över 60FPS... Inofficella patch-paketen är jättepopulära av en... 25/09 Jag började spela med Conanan i Quake 2 för länge sedan, om någon INTE fuskar så är det han! (Han var helt enkelt för dålig så det kan omöjligt ha varit fusk.) 25/09 För honom, ja. 25/09 Har du kört det omoddat på pc? Vet inte om det kan kallas för buggigt, men skadat är det eller hur man ska säga. Sen är inte grafikmotorn den stabilaste direkt 25/09
Skicka en rättelse