#Wildstar är ett mmo-spel som fått ta emot blandad kritik sedan releasen sommaren 2014. Nästa vecka kör #Carbine Studios ut sitt skötebarn på free-to-play-vägen, och lite mer än hälften av FZ-läsarna som gjorde sina röster hörda i vår omröstning kommer fortsätta spela eller återvända till planeten Nexus när förändringen kommer.

När ni väl gör det kan ni glädjas över att grafiken får sig ett uppsving. Närmare bestämt är det ljuseffekter, skyboxes och viewing distance som förbättras. Dessa förändringar kommer introduceras i spelet i ett antal patcher där de kommer börja med nybörjarzonerna och arbeta sig uppåt.

Mer information och ett rejält arkiv med "före och efter"-bilder ser ni på officiella sajten.

Någon annan som inte kan verifiera sitt konto? får *Det går inte att lösa serverns DNS-adress.* 29/09 Där ser man. Enda jag fått är högre FPS generellt sett men tycker fortfarande spelet är värdelöst optimerat. Men men :) Många olika konfigurationer och många olika drivrutinsversioner (inte bara grafik utan annat också) 27/09 Inte spelat det sedan 6970 och 680 tiden. Kanske har tagit sönder spelet men har funkat rätt bra med båda korten i Eyefinity / Nvidia surround, dock varken SLI eller CF stöd vilket var synd. 27/09 Kanske någon inställning jag har som är fel isf? Ute i skogen fungerar det bra men så fort man kommer till en by så hackar det friskt och detta med en överklockad 6700K / 980Ti. 26/09 Var inne och spelade för något vecka sedan med mitt gtx 980, flyter på sjukt bra. Dom har optimerat det sedan release. 26/09 Låter bra :-). En sån utvecklare stödjer jag gärna med sub :-) 25/09 I butiken finns det inte särskilt mycket. Ett fåtal kosmetiska saker, potions, house items och sådana småsaker. Signature (subscription) får lite mer XP och currency. Ingen attack boost eller något som ger ett stort övertag i sig. Modellen är bland de... 25/09 Enda jag uppfatta vid min senaste googling för typ 1 månad sen var att man fick belöningar när man spenderade pengar i spelet. Fick inte reda på vad som skulle finnas i butiken, samt vilka fördelar sub får över f2p Edit. Detta var närmaste svar jag fick... 25/09 Vad jag tycker var synd, var att dom inte satsade på det som gjorde dom unika. Istället gav oss själ-dödande endgame. Tänk om dom gjort något mer med housing? Grymt bra level design verktyg, skulle gå att göra så mycket med om dom lät spelarna skapa inn... 25/09 Om du vill veta detta så hade du kunnat googla för längesedan hur deras modell ser ut. 25/09
Skicka en rättelse