Med en pc-mod, såklart.

Trött på det något förlåtande stealth-läget i MGS5, eller vill du göra spelet mer tv-speligt? Då är The Phantom Pain Hardcore Mod svaret. Modden drar upp fiendens hörsel med 50%, och utmaningen blir enligt PC Gamer markant större. Vidare har man dragit ned tiden som en fiende ligger utslagen, och du tar nu mer skada från kulor.

Även helikoptern som kan kallas in för understöd är nu mer sårbar, så det gäller att du rensar upp någorluna innan du ropar in den.

Fiendesoldater får med moddens hjälp mer kroppspoäng i sina olika lemmar, så det behövs fler än ett skott för att immobilisera dem. Hårda bud, eftersom ditt förråd av ammunition också skurits ned. Du kan nu bära ungefär hälften av vad du kunde tidigare.

När skotten väl är slut kan du bara kasta det tomma magasinet (som distraktion) runt sex gånger, inte i oändlighet som tidigare.

Ladda ner The Phantom Pain Hardcore mod och njut av den nya utmaningen.

Du låser upp vissa tidigare uppdrag med restriktioner, dessa är dock få och inte speciellt svåra. 30/09 Vänta va? Man låser inte upp svårighetsgrad senare i spelet? Har klarat MGS2 och 3 på European Extreme (fyfan för buttonmashingen mot Soldius) samt svåraste på MGS4; ville göra det i detta med.. Ser en fiende en så skulle en sökning aldrig avta förräns... 29/09 Vad fan snackar du om? Om du inte gillar moddar är det väl bara att låta bli? Men vill jag spela GTA V (Story Mode) som en enhörning samtidigt som det regnar valar är det väl upp till mig? 29/09 Jag tror du fullständigt missförstått poängen med moddar... det är en sak att modda på det viset att det ger dig ett övertag i en multiplayer-session men som ensamspelare? :| Försök komma med det argumentet till t.ex. Blizzard, Bethesda eller Valve...... 29/09 Spelet var på tok för lätt för mig, jag förväntade mig att det skulle finnas normal och hard likt Ground Zeroes. Har redan spelat 150 timmar men kanske testar den här modden ändå. 28/09 ? Det är ju det som är storheten i mods. Gör spelet precis som du vill ha det, eller spela vanilla. Ditt val helt och hållet. En patch gör att alla får förändringarna. 28/09 Hatar moddar. Spela spelet och regler. klart att moddar kan ge ett utvecklande spel men skicka de till utvecklarna istället så får dom komma med ny patch. 28/09 Finns det ingen mod som gör klart spelet så att storyn inte bara dör ut långsamt? :p 28/09 Det där är det enda jag har svårt för i spel med högre svårighetsgrad. Jag vill dö lättare, men jag vill samtidigt inte behöva stå och tömma två magasin i en fiende för att de ska dö. Om det är lika för alla blir det lättare för mig att leva mig in i... 28/09 Är som med mods till CS, bara en frågan om tid innan man blir bannad. 28/09
Skicka en rättelse