Spaka rymdskepp tillsammans med polarna i tilläggen Horizons

Frontier, studion bakom Elite: Dangerous, har utannonserat ytterligare tillägg till spelet.

Förutom möjligheten att landa på planeter, som vi berättade om i augusti, kommer spelare nu att få tillgång till multiplayer-skepp där de hjälps åt att sköta ruljansen, samt en avatar-editor. De nya tilläggen går under samlingsnamnet Horizons.

I multiplayerskeppen kommer du enligt ett mail från Frontier att kunna "dela och turas om att ha kontroll över vapensystem, turrets och flygkontroller. Man kommer även att kunna kontrollera en fighter som skjuts ut från och samarbetar med moderskeppet."

Avatar-editorn introduceras som en naturlig förlängning av möjligheten att landa på planeter. Så snart spelare börjar interagera ansikte mot ansikte vill de också designa igenkänningsbara ansikten, enligt Frontier.

Tilläggen kommer någon gång under 2016. Kolla in teasern nedan.

Jag har längtat sedan spelet kickstartades! :D 30/09 Det kräver en viss mentalitet! Jag gav mig ut på utforskarstråt i min Cobra, men blev skraj och vände hem igen efter bara ett par dagar :). Men pengarna jag fick för all data jag samlade in räckte till ett nytt transportskepp (Mk6)! 29/09 Jag måste medge att fingret hovrar över förbeställningsknappen när jag tittar på den där videon... Saknar min bobblehead-julgran från betan! 29/09 Ni glömde den viktigaste nyheten av allt. Bobbleheads på instrumentpanelen i skeppet! https://www.youtube.com/embed/uwNOuEVMobs 29/09 Befinner mig för tillfället cirka 10 000 ljusår från Sol. Min Asp har inte tagit någon skada men den totala ensamheten börjar tära på en. Inte sett ett system som någon varit i före mig på säkert en vecka. Such is the Life of the Explorer. Be safe out... 29/09 Som svar på kritiken: Det här är Elite, alla rymdsimulatorers förfader, i modern tappning och det gör allt som Elite ska göra helt perfekt. :) Allt extra är riktigt fina bonusar. Angående autopilot, jag tror inte att någon skulle riskera att låta en dat... 29/09 Jag har försökt, försökt och försökt igen att tycka om det här spelet. Men det är så sjukt oförlåtande och osmidigt att jag får huvudvärk varje gång jag försöker få lite momentum, tjäna lite stålar och komma nånstans. Allt man tar sig för tar sjukt lång... 29/09 Köpte spelet för ca 2 veckor sedan och tyvärr måste jag säga att jag redan tröttnat på det efter ca 30+ timmars spelande med vänner. Vi har tillsammans flygit runt i rymden som ett team och lekt allt från pirater till traders, miners och bounty hunters,... 29/09 Jag slog också till på veckans rea. Tycker dock spelet har en hel del stora svagheter. Hela känslan av att utforska rymden går som förlorad när allting är likadant, stationerna har samma varor och uppdrag oavsett hur långt från civilisationen man beger... 29/09 Kört spelet varenda dag nu med brorsan och vi har skitroligt med att jaga pirater och ha oss. :) Försöker bygga upp våran rank med The Empire för tillfället. Upptäckt nöjet med att strida i Conflict Zones nu! Sparar Exploration och Trading till expansio... 29/09
Skicka en rättelse