En gammal beprövad gamer-sanning är att det är något lurt med ett spel från en stor utgivare som inte får några recensioner innan släppet. Trots tungviktaren #Activision i ryggen har spelmedia inte fått tillgång till förhandsexemplar av #Tony Hawk's Pro Skater 5. Conan O'Brien hade roligt med spelet, men vi börjar ändå förstå varför tidiga recensioner uteblivit: spelet verkar helt enkelt inte särskilt bra.

Den enda sajten som just nu hunnit publicera en recension är Destructoid, som delar ut en sval 5/10 i betyg och kallar skejtingspelet för medelmåttigt. Polygon tar det ett steg längre och kallar upplevelsen för "bedrövlig". The Verge påpekar att spelet ser ut som en "brinnande container på hjul" och hänvisar till klippet nedanför.

Ingen lysande start för den anrika spelserien, och för en gångs skull känns det inte som någon belastning att spelet hittar hit till Europa några dagar efter Nordamerika. Vårt tips till er skejtingsugna läsare är att hålla i slantarna en stund till och invänta fler recensioner. Och innan dessa kickflippar ut på den vida webben kan ni ju alltid slänga ett getöga på den officiella släpptrailern.

Pre-order pest, pre-order idioti eller kanske pre-order pandemi är en bättre liknelse då det är något som spritt sig världen över. Kalla det vad du vill för det var inte det som var min poäng, alltså att hitta på ord för beteendet att belöna utgivare... 01/10 Det är av denna anledning man ALDRIG ska preorder. Nu var jag iofs inte intresserad av det här spelet men det är inte poängen. Det i princip enda positiva med preorders är att man brukar få ladda ner spelet i förväg men i dessa tider köper man verkligen... 30/09 Förklara gärna vad du menar med pre order epidemi och varför det är negativt när jag redan vet att jag kommer köpa spelet. + att man får med lite roliga grejer ofta. Kompisen förbokade forza 6 och fick en hyfsat snygg keps, jag som köpte spelet dagen... 30/09 I min mening så finns det några få undantag där man kan förutsätta att det blir åtminstone ett spel man kan spela runt release dagen och kanske belöna genom förtroende som en förhandsbokning ändå kan ses som (Rockstar och Platinum Games t.ex). Det är... 30/09 Bokade endast Playstation 4 och GTA5 till ps3 jag var den enda i min kompiskrets som kunde spela dessa på releasedagen kompisarna fick vänta i veckor. Så håller inte med om att det bara är dumt med förhandsbokningar. Inte för att jag skulle boka spelet... 30/09 Ser ut som högre upplösning på Tony Hawk 2 till PS2 30/09 Jag säger bara hur det är tyvärr, inte hur det borde vara... Man ska inte förutsätta att spelet är undermåligt, men man ska ska tänka att det är en stor chans att spelet släppts trasigt och icke-spelbart. Jag tror att Arkham Knight vinner första pris... 30/09 Inser du hur absurt det låter när du antyder att man skall förutsätta att spelet blir undermåligt? Det är ju helt otroligt hur spelbranschen kan fortsätta rulla på utan att några som helst krav ställs på att produkterna man säljer faktiskt fungerar som... 30/09 Jag tror inte att man behöver vara "dum i huvudet", som du skriver, för att göra dåliga affärer. Men om man förbokar detta spel (eller ja, vilket spel som helst) pga trailern och blir besviken så får man skylla sig själv... I dagens djungel av blåsninga... 30/09 Tänkte faktiskt när jag såg Conans klipp att det såg vääääldigt stelt och blekt ut. 30/09
Skicka en rättelse