En gammal beprövad gamer-sanning är att det är något lurt med ett spel från en stor utgivare som inte får några recensioner innan släppet. Trots tungviktaren #Activision i ryggen har spelmedia inte fått tillgång till förhandsexemplar av #Tony Hawk's Pro Skater 5. Conan O'Brien hade roligt med spelet, men vi börjar ändå förstå varför tidiga recensioner uteblivit: spelet verkar helt enkelt inte särskilt bra.

Den enda sajten som just nu hunnit publicera en recension är Destructoid, som delar ut en sval 5/10 i betyg och kallar skejtingspelet för medelmåttigt. Polygon tar det ett steg längre och kallar upplevelsen för "bedrövlig". The Verge påpekar att spelet ser ut som en "brinnande container på hjul" och hänvisar till klippet nedanför.

Ingen lysande start för den anrika spelserien, och för en gångs skull känns det inte som någon belastning att spelet hittar hit till Europa några dagar efter Nordamerika. Vårt tips till er skejtingsugna läsare är att hålla i slantarna en stund till och invänta fler recensioner. Och innan dessa kickflippar ut på den vida webben kan ni ju alltid slänga ett getöga på den officiella släpptrailern.