Bygg banor till PS3-spelet med en Android- eller Ios-platta.

Nära två år efter #Gran Turismo 6-premiären har spelet äntligen fått sitt utlovade banbyggarverktyg. Någon gång i dag släpps course maker-appen via App Store till Ios-enheter och Google Play för Android-brukare.

Du bygger alltså banorna med pekplatta/telefon, inte med PS3-konsolen, och när du är färdig sparas de till Playstation Network och hämtas sedan av spelet. Lite om innehållet:

  • Fyra geografiska miljöer.

  • Du får full kontroll över banornas utformning, och du kan ändra bredden på dem.

  • Dekorera banan med växter, byggnader, skyltar, läktare och annat.

  • Curbing kan läggas ut på specifika områden, dock inte överallt.

  • När banan är inlagd i spelet kan du köra den i arcade mode, open lobby vid onlinespelande. Du kan också dela den med vänner.

I nuläget lyckas undertecknad inte hitta baneditorn i App Store eller Google Play. Du får kika in under dagen.

Finns bättre racingspel till PC. 01/10 Vart är PC releasen? :,( 30/09 Logitech's rattar är fasiken inte bra i min åsikt. Totalt värdelösa pot-mounts redan i G25:an och fortfarande kör dom med samma typ i G29:an.Sure, man måste byta lastceller i Fanatec's men det går bara inte att jämföra en lastcell mot en potentiometer... 30/09 Fanatec räcker som svar. Ska man gå in på detaljer är det saker som lastcell (Fanatec) istället för potentiometer i pedalerna (Logitech). Listan över kvalitetsskillnader är lång. 30/09 Deh är var ju banbrytande nyheter. Jag tar två. 30/09 Du har uppenbarligen ingen aning om vad du talar om. Såväl G27 som G29 är fantastiska, där G27 stod som ett mer rimligt prissatt alternativ. Budgetvarianterna är snarare i nivå med Driving Force GT och under och även den ratten verkar många kunder nöjda... 30/09 I sammanhanget är det fortfarande billigt. Dyrt är det väl med tanke på vilket skräp man får för pengarna. 30/09 Nej, fortfarande frånvarande. I och med att ban-editorn släpptes uppdaterade Polyphony om att den fortfarande planerades att läggas till vid ett senare skede. Hur mycket senare än 2 år kan man ju dock bara spekulera i. 30/09 Det här är en kul nyhet! spelar fortfarande GT6 en del i väntan på GT7 eller en annan värdig ersättare. GPS funktionen finns väl? jag vet då att det finns en tile på dashboarden som säger något om det. 30/09 4700kr för en komplett G29 är dyrt. Spelar mindre roll om en remdriven Fanatec kostar än mer. 30/09
Skicka en rättelse