Tågnörderi är en dyr hobby även i spelvärlden.

Igår fick #Star Citizen skarp kritik i kommentarstråden om att det senaste skeppet kostar 10 000 kr. Det är dock bara en tredjedel av vad allt DLC kostar i #Train Simulator 2016, vill du köpa alla tåg och extramaterial får du se till att ditt nöjeskonto har cirka 35 000 kr.

Det är Kotaku som har gjort uträkningen men på den amerikanska marknaden är det just nu rea på majoriteten av de 230 saker du kan köpa till Train Simulator 2016. På vår europeiska Steam-butik är det bara ett fåtal saker som är rabatterade och priserna är såklart justerade till Euro.

Många bra poänger, får väl erkänna mig "skolad" den här gången ;) 03/10 Då är det man kallar DLC i Evolve inte DLC för det är inte extra nedladdningsbart innehåll. I stort sett alla spel med pre order DLC är inte DLC med andra ord. Tack för att du förtydligade det hela. 02/10 Jag vet ingenting om Evolve, men för definitionen för DLC är ju simpel; det är extra nedladdningsbart innehåll du kan köpa (eller bara ladda ner, om tillägget är gratis) som du inte kan få tag i utan att just köpa det. Innehåll som inte ingår i det spel... 02/10 Skeppen du nu kan köpa för riktigt pengar har bara ett syfte, att bekosta utvecklingen av spelet och är tidsbegränsat. När spelet släppts kommer den här möjligheten att helt försvinna. I min värld är ett DLC ytterligare innehåll som jag måste betala för... 02/10 För dessa summor? De flesta DLC till det här spelet ligger ju på normala dlcprisnivåer. Grejen folk inte verkar tänka på när det gäller det här spelet är att det finns MÅNGA DLC, släppta under flera år och att den enskilda användaren varken behöver, bor... 02/10 Jau, di hade int vaiit feil :) 02/10 Tror du vi kan få en Pågatågs-DLC? Komplett med fulla ungdomar som har varit i Köpenhamn. 02/10 Det har du helt rätt i, Du kan inte få tag på något gratis i Evolve oavsett hur mycket du grindar vilket du kan göra i SC men mest troligt kommer det där 2500 dollar skeppet vara lätt att få tag på. Oavsett hur man ser på saken är definitionen på DLC... 02/10 Problemet med Evolve var ju dock att du inte kunde få tillgång till monsterna/jägarna om du inte betalade; dvs, till skillnad från SC var materialet utlåst och för att kunna åtnjuta hela spelet var du tvungen att betala igen utöver kostnaden för spelet. 02/10 Roligt att alla som försvarar SC har olika definitioner på vad DLC är. Det bevisar ju bara det jag skrev tidigare. Med din definition finns det nästan inga pre order DLC alls. Evolve är ett bra exempel där det inte finns ett enda DLC trots att spelet... 02/10
Skicka en rättelse