Det tokhyllade spelet dras forfarande med buggar, kan 1.09 bli lösningen?

Trots överväldigande mottagande finns de fortfarande de som med rätta klagar över prestanda och buggar i The Witcher 3: Wild Hunt. Spelet har redan patchats åtskilliga gånger, med blandat resultat. Förhoppningsvis kan nästa patch lösa problemen med popin-texturer, karaktärer som dyker upp ut tomma intet och trasiga quests.

Enligt Marcin Momot på CDPR kommer nästa patch, 1.09, i oktober. Vi antar att den släpps i samband med den första betalexpansionen, Hearts of Stone. Momot säger på spelets officiella forum att changelog-listan är "massiv" och att uppdateringen kommer att förbättra prestandan på bland annat PS4.

Vi återkommer med detaljer så snart changeloggen blir offentlig. Hearts of Stone släpps 13 oktober, läs vår handson-förhandstitt!

Har du fortfarande problem med spelet? Dela med dig!

Folk är så grafik kåta av sig att dom inte tänker riktigt klart, ja dom sänkte grafiken innan släpp. Men så jävla mycket är det inte som folk påstår, spelet ser ruggigt bra ut fortfarande. Bara en massa gråt för inget alls, man kan inte få alltjämt som... 03/10 Det är omöjligt för utvecklarna (alla) att visa något över huvud taget innan spelen släpps idag. För om du ändrar grafikstil (Borderlands) eller optimerar för att världen måste kunna strömma på konsol och PC (witcher 3) så blir du anfallen. Gör man bara... 02/10 Uberquote! 02/10 Jag äger ej The Witcher 3 ännu. Men det var lite utav en besvikelse då det kommer till det grafiska av det jag har sett sen 2013. Väntar på enhanced edition inklusive alla DLC i ett paket. Det är definitivt inget fult spel såhär i efterhand, men inte... 02/10 W3 fick mig o halvt garva mig till hjärtsnörp.. Den där efterblivna hästen.. Full galopp över ett krön, hästen lättar på alla fyra, när man sen ska ta mark så får hästen framåtvikt som heter duga.. Med resultatet att hästfan springer på frambenen(hovarn... 02/10 Har du aldrig spelat ett spel på PC där det bland annat finns sliders för saker jag nämner? EDIT: http://www.legitreviews.com/images/reviews/726/AgeOfConan_settings2.jpg 02/10 nu vet jag inte vad du försöker säga här. men så här kan jag säga. skulle det vara så enkelt som du får det att låta. varför finns det inget rätt sorts spel som har det så? jo, för det är inte så enkelt. varför kan jag bara spekulera i. men så är det... 02/10 Jag har sett alla trailers och jag har spelat spelet på en high-end PC, så jag har koll på det själv från egen erfarenhet och inte bara click-bait artiklar på nätet. Visst är det inte lika snyggt som på den första trailern (som antagligen var en target... 02/10 Saker som rök, draw distance, particle effects, ao, bloom är saker som inte behöver optimeras mer än minska värdet för att få det att funka på konsol. Det kan hända att det behövs mindre optimeringar om tex. particle effects ser galet fel ut men det hin... 02/10 de är inte massiva och på sina ställen har de förbättrat grafiken. se mitt inlägg ovan. 02/10
Skicka en rättelse