I ett steg att modernisera FZ.se och anpassa sajten till att drivas med hjälp av våra nya ägare Geeks Publishing kommer supporter-programmet idag att avvecklas. Det innebär inga större förändringar för dig som redan är supporter, och medlemmar som tecknat helårsmedlemskap får tidningen PC Gamer fram till sista utgåvan. Du behåller även de förmåner som programmet innebär tills dess att FZ.se byter plattform lite längre fram i tiden.

Redaktionen vill passa på att tacka alla som ställt upp som supporters genom åren. Det här innebär förstås inte att vi lägger ner några tänkta satsningar på sajten, tvärt om ser vi fram emot att väcka liv i webb-tv och andra spännande format för att leverera ett riktigt bra innehåll framöver.

Tills vidare ser vi gärna att alla ni som läser och gillar FZ.se är med och aktivt supportar sajten genom att vara delaktiga i vårt community. Tipsa oss om nyheter, bidra med egna funderingar och frågor i forumet samt dela med er av kunskap till andra medlemmar! Och dela gärna saker ni gillar på sådana där sociala medier.

Tillsammans med er läsare ser vi fram emot att lyfta FZ.se och göra sajten till den självklara mötesplatsen för Sveriges alla spelfantaster!

/ FZ-redaktionen
Jocke, Calle och Tomas

(Därmed finns inte längre alternativet att genom betalmedlemskap stänga av annonserna på FZ.se. Vi jobbar under de förutsättningar som ges och siktar på att leverera kvalitativ speljournalistik och skapa en mer intressant annonsmiljö. Gillar du FZ.se och vill ta del av erbjudanden - stäng av Adblock, tack!)

We hear you. 02/10 Kan bara hålla med dem som vill ha möjligheten att betala för att stödja sajten och slippa reklam. Prylar behövs inte utan det man vill ha är en sajt som är trevlig att surfa runt på och har bra innehåll. 02/10 Vill gärna också ha tillbaka supporterprogrammet. Strunta i allt lullull (prenumerationer,böcker,musmattor osv) och ge oss möjlighet att betala bort banners på FZ, SC, 99mac i ett enda svep. För mig stör jag mig inte på om reklamen handlar om gräsklippa... 02/10 Har inget emor reklam här på FZ så länge det är Spelrelaterat :D 02/10 Jag fortsätter också gärna som supporter och slipper reklamen. Pretty please with sugar on top. 02/10 Skulle det kunna bli aktuellt med ett supporter program som omfattar alla Geeks Publishing sidor? Givetvis vore det aktuellt för FZ efter plattformsbytet. 01/10 Fixerad höjd som conthox sa, case closed. Att det inte går? Byt webbyrå... Hatar verkligen när detta händer mig själv när jag surfar på mobilen. 01/10 Vad jag menar är att det inte går att lösa "perfekt" som läget ser ut idag, men så pratar jag inte om FZ:s nuvarande plattform vilket kanske inte framkom i mitt inlägg. Lösningen som du nämner kör vi på våra andra sajter, och sådan justering inför vi... 01/10 I egenskap av utvecklare kan jag inte hålla med. Enklaste lösningen är att ha en fixerad höjd på placeholdern, det vill säga det utrymme som reklamen skall visas i. Om man nu inte kan bestämma att "i utrymme X skall bara annonser med storlek Y visas"... 01/10 Tack för alla reaktioner och svar! Jag kan svara som representant för Geeks Publishing och den dåre som tagit detta beslut. Är väldigt glad och stolt över att det finns vilja att stödja FZ.se på olika sätt oavsett om det varit som rent ekonomiskt stöd... 01/10
Skicka en rättelse