I ett steg att modernisera FZ.se och anpassa sajten till att drivas med hjälp av våra nya ägare Geeks Publishing kommer supporter-programmet idag att avvecklas. Det innebär inga större förändringar för dig som redan är supporter, och medlemmar som tecknat helårsmedlemskap får tidningen PC Gamer fram till sista utgåvan. Du behåller även de förmåner som programmet innebär tills dess att FZ.se byter plattform lite längre fram i tiden.

Redaktionen vill passa på att tacka alla som ställt upp som supporters genom åren. Det här innebär förstås inte att vi lägger ner några tänkta satsningar på sajten, tvärt om ser vi fram emot att väcka liv i webb-tv och andra spännande format för att leverera ett riktigt bra innehåll framöver.

Tills vidare ser vi gärna att alla ni som läser och gillar FZ.se är med och aktivt supportar sajten genom att vara delaktiga i vårt community. Tipsa oss om nyheter, bidra med egna funderingar och frågor i forumet samt dela med er av kunskap till andra medlemmar! Och dela gärna saker ni gillar på sådana där sociala medier.

Tillsammans med er läsare ser vi fram emot att lyfta FZ.se och göra sajten till den självklara mötesplatsen för Sveriges alla spelfantaster!

/ FZ-redaktionen
Jocke, Calle och Tomas

(Därmed finns inte längre alternativet att genom betalmedlemskap stänga av annonserna på FZ.se. Vi jobbar under de förutsättningar som ges och siktar på att leverera kvalitativ speljournalistik och skapa en mer intressant annonsmiljö. Gillar du FZ.se och vill ta del av erbjudanden - stäng av Adblock, tack!)