PR-maskineriet kring lovande #No Man's Sky har trappats upp allt mer under sommaren och hösten. Något konkret släppdatum har vi dessvärre fortfarande inte i sikte, men däremot ett nytt gameplay-klipp.

Det är David Lettermans efterträdare Stephen Colbert som gästas av Sean Murray som med handkontroll i hand visar upp nya världar och varelser. Det blir måhända inte fullt lika humoristiskt som när pewdiepie gästade programmet, men för den som suktar efter det utforskande äventyret spelar det kanske inte någon roll.

Tack till Pjotor för detta #nyhetstips!
Det där spelet kommer att bli så jäkla roligt att få spela när det väl är klart :D 05/10 Tusen tack! Skall kolla in! 05/10 Läs denna sammanställningen som jag tipsade om innan, så får du en bra bild av vad du kan förvänta dig https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/wiki/archive 05/10 Kan vi snälla få en genomgång av game play? Att åka runt och titta på saker blir tråkigt rätt fort. Han pratade om att samla material till bränsle osv.. Okej hur fungerar det? Kommer man kunna bli strandsatt? Kan man köpa nya skepp för pengar han pratad... 05/10 Galaxen är cool. Men gameplay is king! 05/10 Skulle kunna tänka mig att multiplayern blir lite episkt som i Journey. 04/10 Dom ser det inte som ett multiplayer-spel, men jag antar att ju närmare universums center man kommer ju större är chansen att träffa någon annan. 04/10 I slutändan måste alla objekt ändå skapas, som djur, växter t.ex. Att skapa en egen evolution på varje planet i ett spel som har många många solsystem kan bara lyckas genom att skapa en kod som generar slumpmässiga resultat, vilket leder till att många... 04/10 Men multiplayer är nu alltså confirmed? :D Han sa att man kunde stöta på andra personer men att det var högst osannolikt att stöta på någon? Eftersom att det är så stort. 04/10 För er som vill veta mer, rekommenderar jag denna guide (https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/wiki/archive) från Reddit, som innehåller en lättläst sammanställning av information om spelet. 04/10
Skicka en rättelse