I augusti fick vi veta att onlinedelen i #World in Conflict hissar vit flagg den 6 oktober. Alltså på tisdag nästa vecka. Men så blir det inte, för #Massive har beslutat att utforska andra möjligheter innan servrarna stängs av. I ett kort foruminlägg förklarar de:

Klicka för mer information

Hello everyone,

We have decided to postpone the shutdown of Massgate and the servers as we are still investigating some potential community based solutions. No promises, but we are looking into it. We want to make sure all options are exhausted before we shut it down.

Stay tuned for coming updates!

//Massive

Inga löften, men någon form av community-baserad lösning kan alltså vara aktuell. Så än lever hoppet för de 627 personer som skrivit under en namninsamling för att rädda spelet.

Jag tror att vi missförstår varandra här. Jag har aldrig menat att ett spel ska fungera för evigt i avseendet valfri plattform. Vad jag menar är att om du köpte ett spel till playstation 1, FF 7 till exempel, så är det fullt rimligt att förvänta sig att... 08/10 Förstår precis vad du menar. Det hade ju blivit ett strategiskt Quake av det hela i så fall hehe. (Fast inte riktigt, vill minnas att nån räknade ut den skalenliga hastigheten i första Quake till ca: 100kmh ) Kunde iofs vart kul ändå, men då blir det... 06/10 Kanske det men jag köper fortfarande inte ditt resonemang riktigt. Du har inte överseende med hur det är utifrån ett utvecklarperspektiv eller ett företagsperspektiv. Det luktar lite av den gamla myntan att "Konsumenten alltid har rätt" vilket verkligen... 05/10 ^ ja tack! 05/10 Förstapersonsläget fungerade inte, För att det skulle fungera var de tvugna att sega ned hela spelet till så att spelarna rörde sig realistiskt. Om du spelar spelet så kommer du förstå, för infanteriet rör sig kanske i 10-20km/h i spelet, en vanlig männ... 05/10 Din speljämförelse haltar i det att jag fortfarande kan köra Wolfenstein 3D om jag så skulle vilja. Det nya som företagen har hittat på är att de kopplar spelets funktionalitet till sina egna tjänster, vilket gör att du som konsument egentligen inte äge... 04/10 Ibland får man vara realistisk även som konsument. Blir det ingen patch som låser upp online-läget för användning utan masterservers så det ett val av utvecklare / förläggare man får acceptera på en så pass gammal titel. Blir jag glad om ms servrarna... 04/10 Dom testade ju tydligen nån form av förstapersonläge till spelet innan det var färdigt. Verkligen synd att dom inte vågade ta ut svängarna i designen mer än vad dom gjorde. 04/10 Är det någon som använder Streamingverktyget som utvecklades? För att visa coola vinklar under matcher å så? 04/10 Ett av världens bästa RTS-spel. En liten pärla som många missat, tyvärr. Skulle sälja min högra tumme för en uppföljare. 04/10
Skicka en rättelse