Den första stora Minecraft-filmen blev verklighet efter lek med tändare.

När vi börjar gå mot mörkare tider är det alltid klokt att kontrollera att brandvarnare fungerar och är placerade på bra ställen. Och kom ihåg, släck alltid ljus när du går från rummet och framförallt: lek aldrig med elden.

Den läxan hade en japansk Minecraft-streamer behövt ha lärt sig när han under en paus ville visa upp sin nya fina tändare. Det dröjer inte många minuter innan något går allvarligt snett, rummet fattar eld och han får evakuera lägenheten tillsammans med sina gamla föräldrar och släktingar. Enligt Kotaku ska de ha fått lättare skador men vi hoppas att de klarade sig utan bestående men.

Jävligt spelrelaterat. Två tummar upp. 08/10 bara korkat att inte ha en brandsläckare.. dom kostar inte mkt. :) 06/10 Varför i hela fan flyttar man en brinnande säck för istället för när man ser det brinner så springer man istället o hämtar vatten? Eller varför inte ta en jävla hink med vatten 06/10 Text2Speech från från folk som tittar på hans stream, den säger t.ex "ushiro" som betyder bak/bakom/bakåt flera gånger vid 5:10 då han har ryggen mot elden som precis brutit ut. Förutom det är min japanska inte tillräckligt bra för att uppfatta mycket... 06/10 Fy fasen. Haja att ha en sån jubelåsna som granne. Olyckor händer, men det tafatta sättet han försökte lösa det hela på är skrämmande. 06/10 Haha :D 05/10 kom osökt att tänka på denna :) https://www.youtube.com/watch?v=ZmOzgJ-PT6A 05/10 ÄÄÄHHH FAN Du vet de bli ju så nu för tiden vettö kidsen bara sitter inne framför datorn hela dagarna istället för att aktivera sig fan annat var det på min tid då jävlar 05/10 Seriöst jag klarade inte av att se längre än att han försökte släcka med kartong och papper. Va han påtänd? Han verkar ju inte ha nån panik sådär i början iallafall. han hade kunnat kväva den med nästan vad som helst om han hade vart snabb. Sen ut ur... 05/10 Jag har en brandsläckare, billig försäkring mot utbränd lägenhet. Skaffa en, kostar 200-300 för en 2-kilos pulver släckare, vilket är fullt tillräckligt för att stoppa mindre bränder. 05/10
Skicka en rättelse