Spåkulan säger: 500 kr lägre pris, tillkännages om ett par veckor.

Playstation 4 har haft samma riktpris sedan premiären i november för två år sedan, och det börjar lukta prissänkning. I Japan sänktes priset med ca 400 kr den 1 oktober, och för några veckor sedan spådde Xbox-chefen Phil Spencer en prissänkning lagom till julhandeln. Några officiella besked för lägre pris i Europa finns ännu inte, men nu kommer ett nytt tecken på att det närmar sig – i USA har butikskedjan Target kapat priset med 50 dollar, från 400 till 350 dollar, skriver VG247.com.

Sony håller ett specifikt event i Paris i slutet av oktober. Oddsen på att de tillkännager en prissänkning där får betraktas som riktigt, riktigt låga.

Ett ord D E S T I N Y. Kör det sen betan på min ps4 men visst det måste vara svårt att värdesätta fps spel på konsol när man är van vid pc. Jag iaf kan inte få nog speciellt inte sen TTK släpptes. Jag har förlorat mej till den mörkaste gamer mörkret nu... 06/10 Just nu funkar PS4:an bara som komplement till PC:n. Köpte den för Bloodborne och ska i veckan sätta tänderna i Last of us. Hade nog önskat att PS4:an skulle ha lite mer att bjuda på efter att ha funnits ute såhär länge. 06/10 PS plus är nog inte värt för ägare av endast ps4. För oss som äger samtliga system kan dra nytta av alla spel. 06/10 Då måste du missat Playstations exklusiva titlar, som har kommit och kommer att komma! Plus att 500 kr om året för PS plus är inga pengar för en true gamer! Visst PC slår vissa spel i hästlängder... men gråter i floder för att inte få sätta händerna i... 06/10 Ja varsågod att stå i skuggan av min E-penis. Nej men den största besvikelsen med PS4:an ligger väl i att det är orimligt dyrt i förhållande till kvalité. 06/10 Du visste inte detta innan du köpte den? Fan va coolt med en PC som spöar skiten ur PS4, kan jag få stå i skuggan av din E-penis? 06/10 Game lover stämmer mer in på mig, och det inkluderar Xbox såväl som andra plattformar, inkl Playstation. 06/10 PS4:an är nog den första konsol jag ångrat att jag köpt. 500 spänn om året för att köra online, svindyra spel och rätt sunkig hårdvara. Har en medioker PC som spöar skiten ur PS4:an. 06/10 Xbox lover! 06/10 Låt den vara hypad då ;) Prissänkning är bara positivt! För folk som tänkt skaffa men väntar tills den går ner lite. Sjukt nöjd med min PS4. Många som äger en är det inte konstigt att den blir hypad nyhet.. 05/10
Skicka en rättelse