Några veckor har nu gått sedan gamers över hela vårt avlånga land öppnade paket som förhoppningsvis innehöll ett spel eller två. Men säg den glädjen som håller för evigt, spel tar slut och då är det dags att köpa nya. FZ vill som vanligt hjälpa till och har letat upp fem underbara spel till minst om möjligt än mer underbara prislappar.

<li>[[Simon the Sorcerer 1&2]] - 69kr (webhallen.com) - När äventyrsspelen lyste upp spelhimlen var Simon the Sorcerer en av dess allra största stjärnor. Nu har du chansen att lägga vantarna på de två första delarna till ett närmast skamligt lågt pris, inte mycket att tveka på alltså.

</li><li>[[Quake 4]] - 149kr (cdon.com) - (FZ:s recension) Förväntningarna på Quake 4 var massiva och även om det inte har levt upp till den popularitet som de tidigare delarna fått njuta av så är det ett väldigt bra spel. Att ett såpass nytt och bra spel som Quake 4 nu finns att köpa för 149kr är förvånande, men som gamer är det bara att tacka och ta emot.

</li><li>[[GTR - FIA GT Racing Game]] - 99kr (discshop.se) - (FZ:s recension) Gillar du realistiska racingspel är det svårt att hitta något bättre än GTR. FZ:s egna bilspelsexpert Tomas Andersson kallade det för ett mästerverk och efter några timmar bakom ratten är man böjd att hålla med.

</li><li>Vampire The Masquerade - Bloodlines - 69kr (webhallen.com) - (FZ:s recension) Det har varit ont om bra rollspel under de senaste åren. Vampire The Masquerade höll ändå genrens fana högt när det kom under slutet av 2004 och för endast 69 spänn är det svårt att motivera någon till att inte köpa det.

</li><li>Heroes Of Might & Magic III Complete - 89kr (cdon.com) - Heroes of Might and Magic är en av de mest älskade spelserierna som finns och den tredje delen i serien anses av många som den allra bästa. Nu har du chansen att köpa den och dess expansioner för mindre än två big mac, inte mycket att snacka om alltså.</li>

Skicka en rättelse