Mängder med sällsynta vapen i vad som sägs vara den mest värdefulla samlingen någonsin.

Man skulle inte överdriva om man sa att #Valve fått en fullträff i Zlatan-klass vad det gäller ekonomin bakom #Counter-Strike: Global Offensives knivar, gevär och andra skins. Vi har tidare skrivit om ett gäng dyrgripar men i en ny film visas en vapensamling som påstås vara den mest värdefulla i hela världen.

Enligt videoskaparen har de sällsynta knivarna och vapnen ett sammanlagt värde på över 150 000 dollar vilket i svenska kronor blir drygt 1,2 miljoner kronor. Några av dem finns det bara ett exemplar av i hela världen.

Du tror alltså allvarligt att de kommer att ge upp all nyförsäljning av det här bajset när de släpper nästa version? LOL Det är lite grisigt när men betänker att han kunde skänkt sina pengar till ett barnsjukhus eller liknande istället för att lägga det... 08/10 Varför? 08/10 Är det bara tiggare och uteliggare som behöver pengar? Jag skänker aldrig pengar till "uteliggare" då vi har ett (någorlunda) fungerande skyddsnät för de som behöver hjälp och som inte pundar/super. Inte heller skänker jag pengar till tiggare då jag hel... 08/10 För att utbytet av att ha något i stil med en värmepump och låtsasknivar i ett spel är verkligen en jättebra jämförelse. 08/10 Vansinnigt. Men jag förstår samlarimpulsen - fråga mig inte hur många kamouflage jag köpt i onödan i Planetside 2 :). 08/10 Du tycker alltså att det är mer korkat och tragiskt att skänka en slant till en behövande än att köpa skins för ett vapen i cs? Hur gammal är du egentligen? 9? näe inte skulle en 9åring tycka det... Du lär väl vara någonstans mellan 12 och 15 kanske? 08/10 "Detta är den mest värdefulla inventoryn som finns, för jag säger att det är det"- eh ok "Jag har aldrig sett denna kniven innan så det finns bara en i hela världen" -mmm 08/10 Har man köpt alla dessa saker bara för samlandes skull till CS så gissar jag att han inte behöver bry sig rent ekonomiskt. 07/10 Jag måste vara riktigt funtad som tror att jag kommer få _något_ värdefullt genom att spela dagligen, få lådor, spendera 100kr per månad på nycklar och öppna lådor.... Hade väl varit bättre för mig att spendera 100kr på trisslotter varje månad 07/10 När jag var 12 år och gick i klass 6 och hela klassen spelade CS 1.5 haxxade jag ner sånna skins till alla mina vapen hela tiden... det kostade inte en enda krona!;) Det var tider det år 2002 ;) 07/10
Skicka en rättelse