Singleplayer-kampanjerna i de senaste två #Call of Duty-spelen gick inte till historien som några mästerverk, men traditionellt har serien haft mycket att ge ensamspelaren. Kanske kan det bli upprättelse i #Call of Duty: Black Ops 3, där hela kampanjen dessutom ska gå att spela tillsammans med vänner.

Under ditt framtidskrigande äventyr har du tillgång till så kallade cybercore-förmågor som kan skada och förvirra motståndarna. Filmklippet nedan förklarar mer, och vi nickar lite extra instämmande åt förmågan att kunna detonera fiendens handgranater när de fortfarande sitter kvar i ammobältet. Möjligheten att få folk att kräkas till döds verkar också vara en stämningshöjare av rang.

Musikvalet var utan tvekan det bästa i denna trailer 23/10 COD4 var också helt okej men det var det spelet som startade hysterin och därefter har det, enligt mig, bara gått utför. Och då var COD4 inte SÅ bra att börja med. 08/10 Spelade betan och det var kul så hoppas dessa special attacker eller vad dom kallas håller sig på SP sidan och inte i MP 08/10 Förstår inte varför dom måste dra in en sån massa skit. Kunde dom inte bara behållit killstreaksen som i mw2 utan massa annat skit. 08/10 Ser fram emot black ops 3, betan var rolig och single player blir trevligt att spela igenom också :) *bereder mig för ett drös med hat mot mig av diverse stolpskott som inte kan respektera folks smak av spel* 08/10 Vad hände egentligen?! CoD1, CoD1: United Offensive och CoD2 var ju så bra!! 08/10 Nu är CoD en riktig kassako som mjölkas. Men skulle det inte vara roligt att ha ett CoD spel som man kan spela i flera år med fullt utvecklarstöd n att dom släpper ett nytt varje år och lägger dom gamla spelen bakom sig? 08/10 Kalla kriget, operation Flashpoint stuk vore nice!. :-) 08/10 Synd att varenda CoD är sci-fi nuförtiden. Har aldrig varit ett super fan av serien. Men jag hade föredragit om de fortsättningsvis gjorde spel på historiska krig. Hade varit skitgött om de tonade ner patriotismen med. Men det kan man nog inte förvänta... 08/10 Grafiken ser ju bra ut, men spelet annars är jag inte sugen på. Spelade COD:MW2 häromdagen, det spelet är fortfarande bra. Dom senare spelen med dubbelhopp och alla specialare är inte min grej. =) 08/10
Skicka en rättelse