Har du haft ögonen på ett av spelhöstens riktigt stora släpp, #Star Wars: Battlefront, så vet du vad du ska göra ikväll. Klockan 15.50 slår beta-portarna upp för alla till Xbox One, Playstation 4 och pc. Det sistnämnda alternativet tankar via den digitala plattformen Origin, där det redan nu går att förinstallera betan. Testperioden håller sedan på fram till måndag den 12 oktober.

Medan du installerar och väntar kan du passa på att läsa vår förhandstitt där Joakim Kilman flög runt och sköt ner meningsmotståndare i Fighter Squadron-läget. Att flyga runt i X-wing är dock inget du kommer kunna göra i betan – där är det spellägena Drop Zone och Walker Assault som gäller.

Snyggt och mäktigt. Faktiskt rätt bra netcode, har inga problem med rubberbandning och liknande. Däremot känns det när jag kommer från BF4 lite väl arkadigt och konsolanpassat för min smak. Kommer nog dock köpa det till slut ändå. 10/10 För mig flyter det ungefär som BF4 på respektive inställningar, så "kraven" verkar vara ordentligt överdrivna. 10/10 För _mig_ kändes det bättre att spela i fps-vy. Jag har bara spelat BF på PC och tycker det går väldigt mycket snabbare än vad detta gjorde. Men beror väl på helt hur man spelar spelet, sitter man gömd i BF med sin sniper så går det väl inte lika snabbt... 09/10 Jag tycker det verkar lovande. Många som gnäller tycks vilja att det skulle vara precis som Battlefield men med Star Wars tema. Samtidigt vill alla att det inte ska vara som Battlefield. Och det är det inte. Efter att ha spelat BO3 betan som var bajs... 09/10 Vore intressant att se hur många som ens kan köra betan. Inte ens Star Citizen har så här löjliga krav när det kommer till hårdvara och det spelet imponerar betydligt mer än Battlefront gjort. 09/10 Har vi spelat två helt olika battlefront? Tyckte att det mycket snabbare än bf och cod. Kör du sedan med jump pack och i third person så får du väldigt bra översikt och frihet i att röra dig runt kartorna. Snittade runt 40-5 i varenda match jag spelade.... 09/10 Jag kan inte bestämma mig om jag gillar det eller inte. Teamplay verkar ju tveksamt. Och bunniehoppande stormtroopers känns ju sådär. Grafiken och ljudet är fantastiskt. Har konstiga framedrops i menyer och även en ljudbugg i menyerna dock inte under... 09/10 Håller med angående powerupsen, förstår inte riktigt meningen med detta. 09/10 Ja det hade varit finfint om dom tagit bort fordon-powerups och ersatt med ditt system. Hmm ja det är beta men det är så kort tid till släpp att det knappast blir några omvälvande förändringar, iaf inte med fordons-systemet. Hela powerup-grejen är jobbi... 09/10 + känns väldigt "star warsigt" + Snyggt! - Spawnar 3 meter från fiendehärden - Dålig variation av vapen - Stor besvikelse att inte kunna springa till hangaren och rycka till sig en speeder, ett powerup-system används för att bli spawnad uppe i ett fordo... 09/10
Skicka en rättelse