Har ni kunnat lira ordentligt?

Star Wars Battlefront-betan som gick publik igår har skapat hårt tryck på EA:s servrar, med mycket gnat och väntan som följd. Nu meddelar företaget i en tweet att man öppnar fler. Happy days!

FZ har såklart spelat betan dag och natt nu, men vi kikade även mer ingående på spelet i slutet på augusti. Våra vänner på Sweclockers testa betan med hela sju olika riggar, så se till att kolla in deras resultat också. Och som grädde på moset: det fina gänget på Spelclockers spelade in lite betaspel; glöm inte att kolla in det också.

Har ni kunnat lira ordentligt, planerar ni att spela i helgen? Diskutera.

Third person shooter... ;) 11/10 Spelet flyter jävligt bra om inte annat. Maxar fps konstant på högsta inställningarna, och då har jag ändå bara 8 gig ram mot de rekommenderade 16 (tvek på att spelet faktiskt nyttjar 16, i och för sig). 10/10 Undra om jag var på samma server då. Spelade en grymt härlig omgång som rebell där båda AT-AT föll utan större problem. Väldigt bra lagarbete just den gången. Annars hoppas jag på nån form av balansering på den banan. Annars gillar jag spelet skarpt.... 10/10 Walker assault känns ju helt värdelöst. Har spelat det i flera timmar och sett rebellerna vinna en endaste gång. Den gången var det dessutom ren flyt att vi vann då deras piloter var totalt värdelösa och vi var 3-4 pers fler. Spelet är ju rätt snyggt... 10/10 Drog ned det. Lirade nån timme, suckade och pluggade istället. Kanske får köplust nån gång och payar. Hypen går till FO och syndicate. 09/10 Hade önskat en kampanj..... Dark Forces eller Jedi Knight med denna grafik hade varit UNDERBART! 09/10 Gillar spelet. Riktigt bra ljud som vanligt från Dice. Funker perfa i min hemmabio med projektor. 09/10 Spelet är estetiskt väldigt bra men är egentligen inte mer än en ganska medioker shooter i min mening. Jag hade inga höga förväntningar men blev ändå lite besviken får jag nog säga. 09/10 Du sammanfattar det hela väldigt bra .. tummen upp och jag instämmer på allt. 09/10 Har inte haft några problem alls vad det gäller buggar. Helt felfritt än så länge. Ser fruktansvärt snyggt ut, MEN.... ...jag gillar inte spelet gameplay för 5 öre. Det är inte kul att mörsa ner 20 pers med en AT-AT. Tyckte heller inte det var speciellt... 09/10
Skicka en rättelse