Vi spontanhackar Sweclockers studio och skapar magi i videoform - häng med!

Sedan en vecka tillbaka är vi en del Geeks Publishing, digitalförlaget som ligger bakom Sweclockers och 99mac. Det innebär att vi bytt lokaler och därmed fått tillgång till Sweclockers studio där de spelar in sin omtyckta fredagspanel. I ett iver av spontanitet smög vi oss in och brände av 20 minuter videomagi som vi tillsvidare också kallar "Fredagspanel".

Vad vi kommer göra i detta spännade multimediaformat återstår att se och du får gärna komma med synpunkter. Möjligheterna är oändliga!

PS. Vi har en ny Youtube-kanal så vill du inte massa framtida multimediabidrag gör du bäst i att prenumerera. Snart är vi lika stora som Pewdiepie!

Jag har namnet!! Login FZ: Login [ia=1135979] 15/10 Fragzone Divided FZ: Spelsnack FZ: Fredagsmyset Fzone - Fredagsfront Formfredag FreeZone Z (bara som det låter, Zäta) z3ta 0xfz (fz i hexadecimal form) Edit: Afterboom Delight Afternoon Debris FZ: Sideshow FreakZhow FZ: Nedfallet (Fallout...) StreamCast... 13/10 Fler namn: Generation Z Printat Nördnytt Fragbook (Facebook) Splitter (Twitter) Instagame (Instagram) Snapshot (Snapchat) 13/10 gillart! 12/10 Mer av detta :D annars blir jag führious 12/10 Mycket bra avsnitt, framför allt med hänsyn över era korta förberedelser. Det här är PRECIS det jag förväntar mig av spelmedia år 2015, och jag hoppas att ni framöver kommer att ha möjlighet med recensioner och nyhetsinslag i videoformat i större utsträ... 11/10 Vet inte om någon skrivit det i tråden innan men ni gör det klassiska misstaget att allt för sällan titta in i kameran. Ta redaktionens snyggaste kvinna (eller man, om ni föredrar detta) och prata till varandra och den tredje personen så kommer det se... 11/10 Hade vare nice om ni tog in era tekniknördar till brödrar å systrar från Sweclockers i fredagspanelen (hoppas ni fortsätter med den) där de svarar på frågor, ger tipps, fräsiga nyheter och där allt är då inriktat på den biten de kan bäst. Behöver inte... 11/10 Helt rätt, håller med dig. Det funkar ju skitbra för SweC. För övrigt ett roligt spontanförsök (såg det igår, hann dock inte kommentera). Bra idé att ni kör ofta och kortare klipp! Lite surrealistiskt att se er i SweCs format, med bakgrund och allt hehe... 11/10 Jag älskar er FZ <3 Snälla sluta aldrig att vara *edit: Riktigt sjuka vattenglas ni ligger inne med, tror detta skulle få en vattensomelier att gråta av lycka. Ni är underbara, snälla kom ihåg det. *edit2: Jag tycker ni grabbar förtjänar att sitta ner... 11/10
Skicka en rättelse