Under gårdagens livstream från CitizenCon fick vi fler detaljer om singleplayerkampanjen i #Star Citizen, och av allt att döma verkar det bli en påkostad historia. Ett helt gäng med skådespelare har bekräftats, där Gary Oldman, Gillian Anderson och Mark Hamill får ses som de allra största stjärnskotten.

officiella sajten finns en lista över skådespelarna, men vi vet än inte vilka roller de spelar. Undantaget är Gary Oldman som axlar rollen som Admiral Ernst Bishop. Se honom hålla tal i klippet nedanför.

Det finns fler klipp på Youtube-kanalen för StarCitizen.

Derek Smart, is that you? 12/10 Satt Gary Oldman på dass o tryckte när han spelade in sina repliker? 12/10 Jag tappade all hype strax efter att den fruktansvärt dåliga dogfight-modulen släpptes, flygkänslan var otroligt kass och den har fortfarande inte blivit bättre, det känns ärligt talat som ett gäng totala nybörjare knåpat ihop. Det behöver jag ingen Der... 12/10 Det är nog sant att många hajpar upp det onödigt mycket, så som det även görs med många andra spel innan släpp. Jag kan bli lite hajpad för stunden, men så tänker jag på att ett spel aldrig blir så perfekt som man förväntat sig. Men SC är vad många har... 12/10 Det är så surt att dom här trådarna oftast blir för eller emot projektet som sådant, och det hjälper inte att det ofta blir dom två extrema delarna av diskussionen som bara kallar varandra namn och upprepar samma argument om och om igen. Och gott om fak... 12/10 Gta5 gick på 137 miljoner dollar med 1000 personer i utvecklingen, witcher 3 gick på ca 81 miljoner dollar ned 1500 personer involverade i utvecklingen, så jag tror nog CIG vet vad dem gör. Och spelet började utvecklas i början av 2013, inte 2011. 12/10 Jag backade Star Citizen innan dig. Jag vet inte vad du backade men för mig lät det som att det skulle bli en spirituell uppföljare till Freelancer. Om jag tittar på vad de utvecklar idag så verkar de göra en spirituell uppföljare till Battlecruiser 300... 12/10 Okej, Nostradamus. Din kommentar var också rätt löjlig. 12/10 Så många defensiva fanboys på den här sidan så det är löjligt. Spelet kommer aldrig leva upp till hypen och det är inte spelvärldens heliga graal om det är det ni tror. 12/10 Misstänker att alla möten som har fler än 2 medverkande gör dina knän skakiga :) 12/10
Skicka en rättelse