Vi älskar spel men det finns vissa titlar som är rent hälsovådliga. Du vet vilka vi menar. Det där spelet som du nästan måste avinstallera för att det inte ska förstöra dygnsrytmen totalt. Liret som oavsett om det är multi- eller singleplayer aldrig riktigt tar slut. Spelet som du bara vill spela "en runda till".

Civilization är en sådant spel för många, andra kan inte lägga ifrån sig Candy Crush eller något annat modernt mobilspel som tycks vara designat av Hin håle själv. De flesta har ett och vi är nyfikna på vilket ditt är, även om det kan leda till destruktiv inspiration.

Kanske Tinder också, bara en swipe till tänker man. 21/10 Senast igår kväll/natt. Sitter och köttar Close Combat Panthers in the Fog, kikar klockan 2130. Kikar igen, 0335. OMG! FML! 20/10 Just nu: Warhammer : The end times... detta äter timmar som minuter, att jaga dessa exotics, bara en match till så kanske jag får vapnet jag vill ha... äääh, vi kör en till! HOTS är också en svåring att lägga från sig... Är i Diamond-league nu och vill... 19/10 För tillfället, Prison Architect och Darkest dungeon. Spelar ingen roll vilket som börjas spelas, men när man väl börjar så går det inte att slita sig förens man nästan ser dubbelt. Helt underbara spel, längtar tills full release på darkest dungeon :-D 19/10 Civ är ett spel man kan lira i timmar utan att märka att tiden går. Rocket League är det som gäller för tillfället. 18/10 Super Mario kart med polare. Går ha svinigt kul i battle-mode... på SNES versionen så krävs det faktiskt att spelaren har tränat ett bra tag för att bli bra, och till sist så kan man bli så bra i battle-mode att man inte krocker med något. N64 versionen... 18/10 total war spelen. finns alltid små tankar när spelet börjar lida mot sitt slut, typ vad hade hänt om jag hade attackerat där och där tidigare/senare eller allierat mig med dem då och då. sen har jag fått dille på att jag bara måste klara ut spelet innan... 18/10 Dota 2. Varför? "Fan va tråkigt den matchen var, nu slutar jag.... Oohhhh, custom games!" 18/10 Haha, ingen tvekan om vilket spel man lagt ned mest tid på... http://s8.postimg.org/x57tisedx/One_More_Turn.png 18/10 Rocket league, rena rama knarket. 18/10
Skicka en rättelse