I krissituationer är det viktigt att behålla sitt lugn och för media att vara extremt försiktig med vad de publicerar. Ett litet misstag kan ge ringar på vattnet som får ödesdigra konsekvenser. I ett klipp som börjat florera på internet ser man hur en egyptisk tv-personlighet spyr galla över hur ryssarna beter sig i Syrien. Bland annat visas följande klipp upp.

Problemet är att klippet på attacken är taget från ett spel, närmare bestämt #Apache: Air Assault. Det är ett fem år gammalt spel.

Haha, ja det beror väl på hur man ser det.....eller inte. Jag har inte nämnt några källor i tråden (så, intressant att du bedömer mina källor som partiska); du drar fram en ledare på svd och en "think tank" som får sina pengar från kristna högern i USA.... 23/10 haha ja vill man inte ta del av sanningen så får du väl låta bli då, den är då mer opartisk än vad dina källor är ;) 22/10 Tack men jag klarar mig bra, jag vet precis vad Gatestone institutet är för organisation. Och i den här frågan är dom mer än långt ifrån opartiska.... Den andra länken är en ledare på SVD, en LEDARE.....tack men det är inte heller en källa värd något i... 14/10 Värdelöst argument? Hmm läs denna då, den har inget med exponerat, friatider eller andra så kallade "brunskjorte" tidningar att göra. http://sv.gatestoneinstitute.org/6643/palestinier-ledare-lognare http://www.svd.se/hur-kan-vi-forsta-israel-via-tt-sr-o... 14/10 Tack för ditt svar. Jag hade inget att säga om judar, men det långa försvarstal du genast drog upp säger en del om hur du ser på olika konflikter. Jag ställer mig dock starkt mot att drönare bombar Peshawar provinsen, då den innehåller många civila och... 13/10 Amen! 13/10 självförsvar i självförsvar? sitter du och ärligt säger att pakistan försvar sig? Hela skitstället är i princip styrt av Islamister som skyller ifrån sig och ljuger att judarna ger sig på dom, smutskastar allt dom kan genom att säga judarna har haffat... 13/10 vilka gullar ryssland med säger du? Dom sitter för fan och rensar bort så många radikala muslimer som dom kan, dom gör ett bättre jobb än vad usa gjort, kanske för att obama verkar visa sympati med is som våran lilla mona sahlin (mona muslim) gör. 13/10 https://i.imgur.com/rmdSxh.jpg 13/10 Vad som är självförsvar är reglerat i internationell rätt. Angrips ett land av ett annat, och det angripande landet inte har FN-mandat att göra så, är det illegalt. Ryssland är i Syrien legalt eftersom man bjudits in av landets regering. USA mfl har int... 13/10
Skicka en rättelse