Ord och inga visor under New Yorks Comic Con.

Under årets Comic Con i New York deltog ett team från Eidos Montreals i en panel. Som svar på en fråga om kvaliteten på pc-versionen av nya Deus Ex-spelet, Mankind Divided, svarade studions Executive Game Director Jean-Francois Dugas i hårda ordalag.

"Konsolportar till pc är respektlöst", menade Dugas, och fortsatte med att berätta att deras pc-version har element som inte konsolversionerna innehåller, för att versionerna ska skilja sig disktinkt åt. "Det är superviktigt att pc-versionen behandlas så", fortsatta Dugas.

Det avslöjades också att man snart kommer att berätta mer om hur spelet kommer att fungera med Direct X 12.

Spelet släpps 23 februari, 2016

Tipstack till Dialshockers, via Sweclockers

SE har några bra pc lir,tror nog inte SE skulle neka en utvecklare som Edios att skita i en bra pc version. Visst dom har några missar, men överlag tycker jag deras pc spel jag kört vart bra versioner även om inte lika bra som han i artikeln vill ha 15/10 Du kan ju totalt ignorera min åsikt, för jag talar alltid för mig själv. Speciellt nu också, då jag hade fel om spelets förläggare. :D Ps Sök på "The Division downgrade" Ds 14/10 Dom lär väl vara publisher? Mitt fel det är Sqeenix, de har dock i stort sätt bara skräp under bältet enligt mig iaf så. same same. 14/10 Tala för dig själv.. The Division är inte släppt ännu, Watch Dogs gillade iaf jag (trots att det inte nådde upp till hypen), och Assassin's Creed Unity var skitbra när väl PC-versionen var fixad. Men de ska absolut ha skit för skicket på det släppet.... 14/10 Det är fortfarande sqeenix som ger ut detta :) ubisoft gör annat skräp just nu. 13/10 TACK! Äntligen någon som högljutt påpekar en uppenbar brist i spelindustrin. 13/10 Det systemet har dom ju dock lagt ner nu :) 13/10 Human Revolutions var en mkt kompetent pangare till PC. Så nummer fyra i spelserien kan nog bli bra. Dock så brukar allt Ubisoft tar i bli hundskit. The Division, Watch Dogs, Assassins Creed etc... Så man är en smula skeptisk ;) 13/10 Så länge kontroller och gameplay funkar till PC som det ska så skiter jag fullständigt i om man kan skjuta sönder papper så det flyger och studsar emot saker eller ej. 13/10 Är detta samma personer som outsourcar sina boss fighter med vad allt detta innebar? 13/10
Skicka en rättelse