Rollspel till pc sägs sällan ha varit så utmanande.

Det har varit under utveckling i hela tio år, varav de senaste under Steams Early access-program. Det har hissats och dissats som ett Dark Souls för pc-rollspelare.

Nu är det släppt.

Age of Decandence tar plats i en värld där mänskligheten har utplånat sig själv, sånär som på befolkningarna i någrta få, kvarvarande stadsstater. I dessa intrigerar rilvaliserande klaner och guilds om makten och smider politiska ränker för att nå toppen. Spelaren hamnar mitt i detta, och måste ta till alla medel för att nå sina mål.

Det är lätt att dö i Age of Decandence omgångsbaserade strider, något utvecklarna menar ska få spelare att söka andra utvägar. Låter sweet, tycker vi!

Spana in releasetrailern nedan. Skulle ni vilja se ett snabbtest på spelet? Hojta i kommentarsfältet! Annars finns det på GOG och Steam för runt 200 spänn.

Man behöver inte helst undvika strider. Men var beredd på att bygga en karaktär som inte kan något annat än att strida och antingen crafting eller alchemy om du vill kunna ta alla strider. Det ska vara riktigt svårt att göra det dock ;) Min/max är nästa... 18/10 Mycket intressant miljö och dessutom svinsvårt. Hehe, ser fram emot att få stångas med det här. Och turbaserat känns helt rätt för den här typen av spel. Fast man ska visst helst undvika strider som sagt. 18/10 Gärna ett snabbtest ja, men efter att jag har kört igång kan jag bara undra hur mycket ni hinner hinner visa på 25 minuter av det här spelet. (Speciellt med tanke på vad ni hann visa av Wasteland 2 :D ) Grymt spel än så länge. Kasta nästan alla spelerfa... 17/10 Snabbtest, ja tack. Ser väldigt intressant ut, speciellt dialogernas effekt samt striderna! 16/10 tack Fz för det här fina speltipset, och för att ni skrev att det kommer till Gog, Steam behöver inte nämnas i samma utsträckning. utöver det måste jag säga att spelet verkar ha byggts med hjärta. animationerna och detaljerna såg ut att vara riktigt bra... 16/10 Köpt spelet och testat det nu ett par timmar, och kan dock säja att tyvärr så är det extremt mycket trial & error bara många konversationer som slutar med att dör bara för man inte har rätt skills, även fått startat om ett par gånger nu för att min kara... 16/10 ser rätt nice ut, nu förtiden har jag märkt dock att har inte rpg spel röster när man snackar med folk så undviker jag dom, antar man blivit bortskämd av spel som skyrim eller witcher 3., Förr gick det juh bra med lir som planetscape torment och alla... 16/10 Snabbtest please. 15/10 ooo, snabbtest ja tack 15/10 Jag ser gärna ett snabbtest på det här - Wasteland 2-klippet var riktigt trevligt att titta på! 15/10
Skicka en rättelse